2777
2789
عنوان

خانمایی که همش توحس حسادتن نسبت باجاریاشون بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 25 پست
آخه خوبه شوهرت اینوفهمیده ولی شوهرمن براش مهم نیست بیش از حد دست ودل بازه

اولا شوهرم من هم میگفت داداشم این کاره نیست حرف منو قبول نداشت بعد از چند سال فهمید چی فایده حالا اونا خونه ماشین دارن ما مستاجریم هنوز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پس حداقل به بهونه خرید پول بگیر بتونی پس انداز کنی  اینجوری که نه خرج کردی نه پس انداز کردی ...

دقیقا این یه کارومیکنم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خب پس حداقل به بهونه خرید پول بگیر بتونی پس انداز کنی  اینجوری که نه خرج کردی نه پس انداز کردی ...

پس انداز میکنم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

دقیقا این یه کارومیکنم

ولی اونقدر پول توحسابم نیست که بخوام زیادپس انداز کنم خیلی زیاد طی دوهفته صدتومن! همش دراسترس اینم برم خرید پول توکارتم نباشه

عزیزممم❤️

خیلی ها رو دیدم باقناعت فقط خودشو کم ارزش کردن خانم همسایه ما بعد بیست سال قناعت زیاد بادوتا بچه شوهرش رفت زن گرفت به جمله خرج بیشتر ارج بیشتر ایمان اوردم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
پول پس انداز میکنی در نهایت شوهرت می‌گیرد ازت میگه خودم کار کردم پول خودمه اونم می‌ده  ...

شوهرم هيچوقت اینونمیگه همچنین آدمی نیست 

تواین تاپیک خواستم بگم الکی حسادت نکنیدمن باتموم این شرایط بازم به جاریم فکر نمی‌کنم فقط زندگی خودم برام مهمه اینکه نکنه حق من وبچه‌ها م باشه فقط به اینش فکر میکنم