2777
2789

من شوهرم بابرادرش شریکن هردوتامستاجریم. شوهرممم میگه شراکتمون حساب کتاب نداره يعني عدالتی نیست نمیزاره منم ازوضعیت مالیش سردربیارم امسال گفت اصلا وضع خوب نبودحتی ضررم کردم بعد کلن جاریم اهل زیاد لباس خریدن و... عملای زیبایی ومن برعکس اهل قناعتم برامم مهم نیست کی چه جوره ولی جدیدنم برادرشوهرم رفته ماشین مدل بالاخریده ولی چندماهه میبینم شوهرم به فکراین نیست حتی کمی گوشت بخره! ماشین شوهرمم مدام درتعمیرگاس. یه چیزیم بهتون صادقانه بگم اصلا اهل حسادت نیستم کلن ولی همش حس میکنم اوناحق مارومیخورن چون برادرشوهرم تواین کارکه دارن باهم چیزی سردرنمیاره بیشترکارام برعهده شوهرمه. نمیتونم باشوهرمم صحبت کنم چون بدش میاد دراین موردصحبت کنم کلن ازین وضعیت شریک بودنشون بدم میاد بعد عقدفهمیدم شریکه تاالان دوازده سال گذشته ولی نمیتونم توذهنم بااین قضیه کنار بیام

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه وضع خوب نباشه و با این گرونی ماشین مدل بالا خریدای انچنانی کنه؟ شاید برادر شوهرت کوچسکست ش ...

آره کوچیکتره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

عزیزم از شوهرت بخواه

قناعتو بذار کنار ک عمر و جونیت میگذره

جاری شما زودتر از شما صاحب خونه میشه چون شوهرش معلومه زرنگه 

ولی شما ن ب خودتون میرسید ن خونه زندگی 

زنی ک خرج نداره ارج نداره 

یارب نظر تو برنگردد
دقیقا شوهرم با برادرش چند شریک بود ما هم وضع شما را داشتیم تا اینکه فهمیدیم حق خوری میکنن شوهرم کارش ...

آخه خوبه شوهرت اینوفهمیده ولی شوهرمن براش مهم نیست بیش از حد دست ودل بازه

مگه میشه وضع خوب نباشه و با این گرونی ماشین مدل بالا خریدای انچنانی کنه؟ شاید برادر شوهرت کوچسکست ش ...

دقیقا 

عزیزم از شوهرت بخواه قناعتو بذار کنار ک عمر و جونیت میگذره جاری شما زودتر از شما صاحب خونه میشه چو ...

درود به شرفت 💯

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
توام خرج کن چرا قناعت کنی یکی دیگه لذت ببره خرج کن تا حداقل دلت نسوزه

آخه من دوس دارم پول پس انداز کنم خونه بخریم