2777
2789
عنوان

اسب بخرم یا سگ؟🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 53 پست
😂

🤣

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

عقل :/

تو هم یکم شعور و ادب بخر که وقتی دیدی یکی طرز فکر و زندگیش مثه تو نیس چرت و پرت بارش نکنی😊

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کثیفیشونو هر روز باید جمع کنی اسب هم ک مثل کیک تولد میرینه 😂

عزیزک اسبو که کسی تو خونه نگه نمیداره که فکر دسشوییشی ماهانه یه مبلغی میدی اصطبلای نگهداری اسب اونا برات نگه میدارن

خدایا شکرت عزیزدلم❤️❤️

حیوون خونگی فقط مورچه

بی ذزاره

خودش غدا رو پیدا میکنه خودش انبار میکنه برا زمستونش خودش میخوره

باد و بارون بشه میره یه جا خیس نشه

جاگیر نیست

اگه زیر دست و پاتم له بشه بقیه شون هستن جاشو برات پر میکنن

اصلا شاید نفهمی که کشتیش😅

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
اسب خیلی گرونه

حدودا چند

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من اسب خریدم چند ماه قبل..هزینه نگهداریشم ماهانه پونصد خیلی عالیه خیلی

چن خریدی؟ ۵۰۰ تومن؟

نمیدونم شماله ازش نگهداری میکنن من فقط باهاش بازی می‌کنم مامانم مراقبشه

ای خدا بچشو😍

عزیزک اسبو که کسی تو خونه نگه نمیداره که فکر دسشوییشی ماهانه یه مبلغی میدی اصطبلای نگهداری اسب اونا ...

ما همسایمون حیاط بزرگ داره اونجا نگه میداره هر روز صبح و غروب تمیز می‌کنه بعضی وقتا هم سه بار

ولا وقتی میبینم یکی چ راحت دروغ میگه نمیتونم با ادب باشم عشقم

اگه معتقدی من دروغ میگم و هنوز تو این تاپیک موندی نشونه احمق بودن خودته..من مثل ۹۹ درصد کاربرا نیستم بخوام چیزیو ثابت کنم برا کسی..راستی نمیدونستم حیوون خریدن انقد چیز عجیبیه..چون طرف خودمون خیلیا اسب نگهداری میکنن..باعییی🖐