2777
2789
عنوان

شما با این اقا ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 44 پست

خو اخلاقش خوبه ک

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزا و شرايطا واس هر ادمی فرق میکنه گاهی آدم ی سری ايده‌آل داره مثلا قد بلند ولی اخلاققق خیلی خوب اون آدم باعث میشه چشم پوشی کنی واس هر آدم فرق می‌کنه بنظرم فقط خودتی ک میتونی بگی اینکارو میتونی انجام بدی یا ن ازدواج کنی با این شخص یا ن 

من نامزد دارم  خواهر مه قدش ۱۵۹.۱۶٠اینطوراس بلند نیس زیاد

آها کیس برا خواهرتونه... 

هم قد منه خواهرت. 

خب ببین 10 سانت اختلاف نرماله. 

و

بهم میان 

بجاش چهارشانه و چشم سبزه :) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

من نه چون خودم شوهر دارم.😁

دور از شوخی اینکه اهل  خیانت و دست بزن نیست بعدا معلوم میشه هست یا نه...از متن مشخصه دوسش داری و دل باختی عزیزم..ان شالله خیر

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
سلام خوبی؟💖

سلام فداتم تو چطوری؟ 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

اخلاق و رفتار تربیت خانوادگیشو بسنج 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

مهم اینه که قدش نسبت به خواهرتون بلند تره !

پس الکی بنده خدا رو رد نکنید بخدا همین که آدم خوبیه نعمته ! بخاطر ۱۷۰ بودنش ردش نکنید که کفر نعمت میکنید با این کار

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن