2777
2789
عنوان

#پربازدید کسایی که عید شمال میرید دریا نرید ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 4904 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین😍😍😍😍

من هرچقد به دیگران میگم به حرفم گوش نمیکنن حتی بچه های سه چهار ساله هم میرن توی اب 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نشنیدم و ندیدم تا حالا کسی تو اونا بیفته 😐

چون شما نشنیدین یعنی اتفاق نیفتاده پس اینایی که غرق میشن دروغه😐

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

یادمه تو بچگی همسایمون رفتن شمال پدر و مادر و پسر نوجوان تو دریا غرق شدن و یه دختر ۶ ساله فقط زنده موند دقیقا میگفتن زیر پاشون یهو خالی شده و رفتن زیر آب خیلی دردناک بود با اینکه بچه بودم تمام مراسم عزاداری و سیاهپوس شدن کوچه به وضوح یادمه

Belle سابق

فک کنم دریا پیشروی کرده این چاه خونه ها از اون زمان موندن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

ببین ماهم هروقت میریم دریا میگن زیاد جلو نرین یدفعه زیر پات خالی میشه زیااااد شنیدم از اطرافیان این حرفو راستش من هیچ وقت به عنوان یه شمالی بیشتر از پنج شیش متر تو دریا جلو تر نرفتم میترسم بخاطر همین قضیه که ندیدم تاالان فقط شنیدمش

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بهتره جاهایی که زده شنا ممنوع نرید چون تپه چالس و البته که چاه فاضلاب نیست😂 موج میزنه شن و ماسه زیر پا خالی میشه و تمام

خودم یه شب که رفته بودم واسه نوار قلب بیمارستان یه هانواده رو دیدم که مسافر بودن و جوونشون غرق شده بود لطفا علامت شنا ممنوع ر‌و جدی بگیرید

واقعا من عاشق شمال دریامم 

ولی خب از این که شم بره تو لباسم متنفرم همیشه ویلا میگیرم اونجا اب بازی میکنیم 

ولی اگه همچین چیزی هست نباید اجازه بدن انقد راحت نردم برن تو اب 

بچه هارو دیدم میرن 😟

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

عزیزم اونا چاه نیستن وقتی خیلی دورمیشی همین اتفاق میفته من ک چن سال موندم همچین چیزی ن شنیدم ن دیدم خودمونم تو اب میرفتیم ولی خیلی دورنمیشدیم 

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏