2777
2789
عنوان

اولین تاپیک بعد ۴ سال ونیم😎کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 7345 بازدید | 240 پست
اصلا برای استفاده بعد زایمان مناسب نیس، تا یک سال بعد زایمان نباید استفاده کرد

من ۶ساله زایمان کردم ولی 3ساله دارم

نمیدونم شاید حق با شما باشه 

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا برند گرفتم ولی از ملونا راضی ترم ... تجربه ام اینه : کاپ قاعدگی مثل تغییر ماشین پراید به ...

از چه لخاظ می گین ملونا بهتره؟ دوتای دیگه چی بودن که استفاده کردین؟ 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
منم ۲ سالع لونت دارم.شماره یک.خیلی راضیم.فقط اون انتهای کاپ یکم بلند بود به اندازه یه خط که روش هست ...

چرا کوتاه کردی

منم اتفاقا ترسیدم قیچی کنم بد شه همینطوری ولش کردم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
ی چیزی بگم نخندین .سایز افرادی که خیلی تنگ هست چی ورود و خروج کاپ راحته من خیلی این سوال تو ذهنم بود ...

عزیزم ۲ سایز داره ،

که سایز ۱ کوچیک و مناسب هست 

و جنسش نرمه و راحت داخل میره

فکر کنم موقع جایگذاری باید تا کرد باانگشت 

دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
تو اینستا ی پیج معتبر هست به اسم فاما مسایل مامایی و بهداشتی و جنسی رو توضیح میده  ایشون اصلا ...

بیست ساله تو دنیا دارن استفاده میکنن عوارضی نداشته، یک درصدم عوارض داشته باشه مطمئنا کمتر از نوار بهداشتیه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
من سه تا برند گرفتم ولی از ملونا راضی ترم ... تجربه ام اینه : کاپ قاعدگی مثل تغییر ماشین پراید به ...

ممنون عزیرم که تجربه اتو گفتی 

شما کدوم برندهارو جز ملونا داشتید؟

بنظرتون سلیکون نرم خوبه یاسفت؟

چرا کوتاه کردی منم اتفاقا ترسیدم قیچی کنم بد شه همینطوری ولش کردم

می گم یکم اذیتم می کرد بلند بود قیچیش کردم اما الان بیشتر اذیتم می کنه.می دونی انگار تیز شده فشار میاره.قبلا گرد و مرتب بود.اصلا نباید کوتاه کرد

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
من ۶ساله زایمان کردم ولی 3ساله دارم نمیدونم شاید حق با شما باشه 

بعد زایمان دهانه رحم باز میشه و کلا رحم از حالت عادی خارج میشه و تا زمانی که به حالت اولیه برگرده دکترا میگن بهتره استفاده نشه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
من سه سال ملونا استفاده کردم و خیلیم راضیم الانم منتظرم تا یکسال بشه از زایمانم باز استفاده کنم، تو ...

چرا عزیزم

مگه بعد زایمان نمیشه استفاده کرد؟