سلام دخترا
ی تجربه کلی از عمل بینیم میگم برای کسایی ک عمل بینی در پیش دارن
اول اینک بینی من قوز بزرگی داشت و پرهای بینیم رو به بالا بود جوری ک از رو به رو میدیدی سوراخای بینیم مثل اتوبان تهران کرج بود 😁🙈هزینه عملم ۲۵ بود با خرج دارو و کلینیک و... شد ۳۰ تومن تهران عمل کردم پیش دکتر خوانساری نیا
مامانم مخالف بود و میترسید ولی من آرزوم بود عمل کنم و این تصمیمو از ۱۸ سالگی گرفتم ک بلاخره تونستم مامانمو تو سن ۲۴ سالگی راضی کنم
۲۵ بهمن عمل کردم حدود ۲۰ روز پیش
روز عملم خیلی استرس داشتم ترس اینو داشتم ک بهوش نیام و بمیرم تو اتاق بیهوشی همه از رنگ صورتم میفهمیدن چقدر استرس دارم چون زرد شده بودم
خلاصه اینک تو اتاق عمل اینقدر بامن حرف زدن خندیدیم ک حالم بهتر شد یهو دیدم خابم میاد سرم سنگین شد و داغ شد نگو ک بهم بیهوشی تزریق کردن یهو خابم برد دیگ یادم نمیاد تا اینک یکی صدام میکرد و تکونم میداد یادمه ک خاب بودم و داشتم خاب میدیدم ک منو بیدار کردن اولش خیلی گیج بودم اصلا نمیدونستم کجام سر درد عجیبی داشتم نفس سخت بود برام چون باید با دهن نفس بکشی
بعدش منو بردن پیش مامان بابام اونا بالا سرم بودن کم کم حالم جا اومد سرم وصل کردن تازه فهمیدم قضیه چیه🤣 بعدش مرخص کردن و رفتیم خونه
نگم براتون ک تا سه روز ب غلط کردن افتاده بودم و از سخت ترین روزام بود هی میگفتن غلط کردم کاش عمل نمیکردم هرکیو میدیدم میگفتم عمل نکن خیلی سخته
اما 😍بعد سه روز همه چی برات عادی میشه نفس کشیدن با دهن روبه بالا خابیدن سر بالا راه رفتن و....
من روز ۴ ام کلا حالم خوب شد میتونستم غذا بجوام حرف بزنم و....
بعد ک هر روز میگذره خوشحال میشی از اینک عمل کردی 😍🥺
یسری نکات میگم
۱)چون با دهن نفس میکشید برای خشک نشدن زبون و دهن آب زیادی بنوشید میتونید گاز خیس کنید بزارید رو لب تون ک جوابه
۲)کمپرس یخ رو جدی بگیرید باعث میشه کمتر ورم کنید البته من دو روز اول بیشتر نداشتم چون پیشونیم یخ میکرد چون من زیاد کبود نشدم بعد عمل (بدن هرکسی فرق میکنه)
۳)سه روز اول کم حرف بزنید سرتون تکون ندید غذای میکس شده بخورید آب آناناس و کرفس زیاد بخورید
۴)برای راحتی روبه بالا خابیدن از بالشت گردنی یا یو شکل استفاده کنید
۵)نمک ادویه تا ماه اول مصرف نکنید
۶)ممکنه روزای اول خون ریزی داشته باشید یا از پشت حلق تون خون یا لخته خون خارج شده نگران نباشید طبیعیه
نت تا سه روز اول خون ریزی داشتم طوری ک پانسمانم هر چند ساعت عوض میکردم
۷)شستشو بینی رو جدی بگیرید من هر ۶ساعت با سرم شستشو میدادم
۸)برای خوشمزه شدن آب کرفس از آب هویج استفاده کنید مخلوط کنید
۹)و در آخر صبور باشید صبور باشید صبور باشید
برای عمل بینی باید صبوری کرد