2777
2789
عنوان

کسی خواهرش این مدلی هست؟؟

717 بازدید | 22 پست

خواهر و مادرم توی یه ساختمون زندگی میکنن، هر وقت میرم خونه مامانم اینا خونه مامانم هستن و میان میخورن و میریزن، بچه‌ش خونه مامانم درسشو مینویسه و صدای خواهرم تو سر هممون هست😩 اگه هم مامانم بیرون کار داشته باشه، خواهرم تا ببرتش بیرون و بیان انقد تو ماشین غر میزنه بخاطر سر و صدای بچه هاش/ من خیلی حرص میخورم که بخاطر مامانم رعایت نمیکنه و همش غر میزنه جوی رفتار میکنه انگار بچه هاشو ما بدنیا آوردیم و باید تاوان پس بدیم!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خودمون با مامان جونم اینا‌ توی یه ساختمونیم 

منم از بچگی تو خونه اونا بودم تا الان 

یه خواهر ۴ساله هم دارم که خیلی شیطونه همیشه هم خونه مامان جونم ایناست 

خالم هروقت میاد خونشون زنگ میزنه بیاید پایین 

داشتم شمارو با خاله خودم مقایسه میکردم  

همون قد ک خونه مامان شما هست خونه مامان خواهرتم هست و دوس داره همیشه بره اونجا به کسی هم ربطی نداره 

میتونی وقتی بری اونجا که اونا نباشن 

خواهرت که دیگه ۲۴ساعت اونجا نیست:/

ما اینطوریم منو خواهر دخترامون زرتو زرت خونه بابامن... اونام کلافه شدم.... من دوست ندارم زیاد بفرستم ...

عزیزم اینکه اونجا باشن اشکالی نداره

من میگم خب یکم کمک کنه یکم به کارهای مامانم برسه

خواهر منم اینطوریه 😐یه دونه بچه ۷ ساله داره تا چیزی میگیم  سره ما غر میزنه که ارهههه دارم بچه داری میکنم.خب به تخم مرغای توی یخچال ک داری بچه داری میکنی .بچش شلوغ میکنه این داد و بیداد میکنه واسه ما که وااای پدر منو دراوردههههه سرویس کردع منوووو و ی جوری صحبت میکنه انگار بچه رو ما زاییدیم دادیم اون بزرگ کنه 😒

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
شما که کنار مادرتون نیستید باید ممنون دارش هم باشید که پیش مادرتون زندگی میکنه

عزیزم توی یه ساختمون هستن وقتی میره سرکار بچه هاش پیش مامانم هستن و همیشه شام و ناهارش آماده هست... اعتراض‌من بخاطر اینه که مثل‌یه مهمون میره و میاد و هیچ کمکی به مامانم نمیکنه