2777
2789
عنوان

همین الان داری چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 135 پست
عوف گشنه شدم 🗿😂💔

زیاد درست کردمااا بزن .😂🥲

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋
اینجوری هم خوب نیست گاهی ممکنه مهمون داره و بخواد بچه رو ازش بگیرن ک مادره ب کارش برسه  اینطوری ...

نکه بغلی منظورم اینه با مامانش جایی بره و بیاد تنهایی اصلا نره من بچه ابجیم میخام بیارمش خونمون میگ ما مانم باید بیاد اینک بچه عادت کنع بره با همه تنهایی کنترلش سخته بقیه ررش تاثیر میزارن مثلا خود ادم بخواد دعوا کنه باهمسرش مراعات میکنه جلو بچه و نمیزارن هر صحنه ای رو ببینه ولی بقیه اینجوری نیستن

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد درست کردمااا بزن .😂🥲

🥺حیف نیستم لنتی   

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
انگار از این سیب زمینیهاست که شیرینه،سیب زمینی سرخ میکنم میبینم قهوه ای میشه غمم میگیره چون اندازه ز ...

اره قضیه چیه سیب زمینیا شیرین شدن میوه های شیرین بی مزه ان

و ذرت هم خ شیرین شده😩

یک عدد چپی 

مغزم مثل یه جنگلِ بزرگه که آتیش گرفته زمین و درختا در حال سوختن و حیوونای بیچاره پریشون و آشفته وسط آتیش ....

همین قدر دردناکم.....

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
تولد شوهرمه منتظرم بیاد سوپرایز شه

مبارکه😍😍

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
بچمو صبحی ورداشت از یک شهری برد شهر دیگه جشن تولد توله سگ دخترش  الان همش تو فکر بچمم 😔😔داره ...

وای خدا نگذره ازش قلبم ریش شد چون خواهرزاده منم دو سالشه بدون مامانش خیلی غصه میخوره حتی پیش من که عاشقمه بیشتر از نیم ساعت نمی مونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
🥲🤍فدات عزیزم غصه که نمیشه نخورد :) 💔😅🥀

من خودم تجربه نداشتم ولی داداشم عاشق ی دختری بود ۱ماه بعد فوت پدرمدن.دختره بهش خیانت کرد غم پدر روش بود غم خیانت عشقشم روش بود فشاره نگهداری از خانواده هم روش بود بنده خدا ۱ماه از همه دور شد رفت تبریز تک و تنها زندگی کرد تا حالش خوب شه.بعد که برگشت کل خانوادرو جمع کرد دور هم دوباره

من خودم تجربه نداشتم ولی داداشم عاشق ی دختری بود ۱ماه بعد فوت پدرمدن.دختره بهش خیانت کرد غم پدر روش ...

خب آره خیلیا اینجورین من خیلی احساسیم وابسته هم هستم 😓🥺💔

روحه من چند وقتیه مرده..💔                                     دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤‍🩹🙂 
الهی☹🥺بیا بغل خودم عشقم مراقبت میکنم ازت آجی🥺❤

فدات شم 🥺🤍✨مهربون 

خدا نکنه عزیزم🥺❤

🌒🤍🤍🤍✨🙂

اره قضیه چیه سیب زمینیا شیرین شدن میوه های شیرین بی مزه ان و ذرت هم خ شیرین شده😩

اینهمه هم پول باید بدیم بابت همینا ،این سیب زمینیارو ابپز بکنیم هم کش میاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اینهمه هم پول باید بدیم بابت همینا ،این سیب زمینیارو ابپز بکنیم هم کش میاد

آجی عزیزم.میدونم شاید قبول نکنی ولی میشه دعوتم و به کانال قبول کنی؟من کانال قبلیم ۱۰کا ممبر داشت ولی تو این اوضاع اخیر کشور این سایبریا ریپورت کردن کانالم بسته شد کانال تکست و کلیپ و موزیک بود.۳سال زحتم دود شد هوا نون میخوردم ازش بحث درامدشم نیست دوست دارم حال مردم و خوب کنم با پستایی که میزارم.میشه بیای تو کانالم تا بتونم بیارمش بالا زود.ممنون میشم عزیزدلم🥺❤ آیدی کانال تلگرامم و میزارم برات بیا لطفا🥺❤

Nabzehess@