2777
2789
عنوان

میخوام این مدلی موهامو رنگ کنم +عکس

1611 بازدید | 46 پست

قشنگه؟

ولی بنفش میخوام بکنم

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد صورتش مو داره  

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
آره الان این مدل رنگا ترند شده فقط باید موهاتو جوری ببندی دیده بشه رویه مو ی بلند هم قشنگتره

موهام تا کمرمه

اره دم اسبی میبندم و گوجه ای

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
چقد صورتش مو داره    

شما چند روز پیش تو تاپیک خوشگلترین بچه ای که دیدین عکس یه دختر بچه گذاشتین بچه خودته؟

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
چه نوع رنگی موندگاریش تا کی 

بنفش 

حدودا دو س هفته 

باز بعدش ی رنگ دیگ میزنم

بنظرم چیزی ک زیر موعه و مشخص نباشه چ فایده قشنگی نداره 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
موهام تا کمرمه اره دم اسبی میبندم و گوجه ای

ایشون کم رنگ کردی یکم بیشتر رنگ کن فقط ی لایه مشکی بزار که تکوم میخوری دیده بشه خیلی ناز میشه

ادب چیز نامفهومی نی......سعی کن بفهمیش😐😏  تآپیک دعوا تگم کنید 😈😈دختر تابستونم رو مخم راه نرین پلییییز😎😎