2777
2789

سلام والا من هرچی گوگل میزنم انگار هیچکس مشکلی مشابه من نداشته تا بدونم چاره چه کردن موضوع  مربوط به بینی بنده هست عمل کردم نمیدونم بخاطر چسب بوده  یا حالا هرچی کنار سوراخ بينيم خط افتاده رفته تو، این خط چنان خجالت آور که من چند ماه  درگیریم حالا شنبه باید برم دکتر نوبت دارم میخوام بدونم کسی چنین چیزی اطرافیان جایی مشاهده کرده دکترش چیکار کرده واسش اگه چیزی شنیدین بگین ممنون میشم

شانس که داری قطعاً

ولی من دماغمو عمل نکردم عزیز که بتونم کمکت کنم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مشکل دقیقا برا خالم افتاد چن وقت پیش قشنگ رفته بود داخل رفت دکتر بینیش بهش تزریق کرد و گفت دگ چس ...

مرسی گل،الان خالتون چطور شد بینیش درست شد؟ هزینه هم گرفت ازش دکتر؟

مرسی گل،الان خالتون چطور شد بینیش درست شد؟ هزینه هم گرفت ازش دکتر؟

ااره درست شد نخیر هزینه پرداخت نکرد فقط ویزیت ک اونم چون از بیماره خودشه نصف میگیره

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

ااره درست شد نخیر هزینه پرداخت نکرد فقط ویزیت ک اونم چون از بیماره خودشه نصف میگیره

میدونی بديش چیه اینکه دائمی نیست وهر چند وقت باید رفت تمدیدش کرد ،جای بدی هم هست باید سوزن بخوره وای از همین الان نفسم رفت

میدونی بديش چیه اینکه دائمی نیست وهر چند وقت باید رفت تمدیدش کرد ،جای بدی هم هست باید سوزن بخوره وای ...

بازم اشکالی نداره بابا مهم اینه عمل کردین کوچیک شده

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

بازم اشکالی نداره بابا مهم اینه عمل کردین کوچیک شده

سلام خوبین ،خواستم بگم امروز رفتم مطب ،اصلا اون کاری که فک میکردم انجام نداد اتفاقا پرسیدم ازش تزریق میکنه چقد ماندگاری داره گفت تا آخر دیگه، خلاصه بی حسی تزریق کرد از داخل دوباره نوک بینمو بخیه زد اون خط صاف شد تعجب کردم فک میکردم میخواد فیلر بزنه الان بخیه  دارم یکمم ورم 

بزن بینی منگنه ای یا کلیپسی ببین اون شکلی شده..بعد من ی سوال دارم ازت میشه پیام بدی بهم

زدم آره تقریبا ی همچین چیزی شده البته یک طرفش بیشتر ،سوالتو بپرس من هستم