2777
2789

من برای دخترم یه مشکلی پیش اومده بود که نگران کننده بود 

همسرم از رییس شبکه بهداشت اراک پرسید

ایشون هم گفتند کار خانوم دکتر صافی عالیه

الحق که خیلی هم اخلاقشون خوب بود

ولی فکر کنم سرشون شلوغه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
من برای دخترم یه مشکلی پیش اومده بود که نگران کننده بود  همسرم از رییس شبکه بهداشت اراک پرسید ...

چون شلوغ هستن وسخت نوبت میدن گفتم دکتر صافی وذوالفقاری نه،وگرنه این دونفر عالی هستن،میخوام زودتر برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شلوغ هستن وسخت نوبت میدن گفتم دکتر صافی وذوالفقاری نه،وگرنه این دونفر عالی هستن،میخوام زودتر برم

بری بشینی بین مریض نوبت نمیده؟؟؟؟؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
بری بشینی بین مریض نوبت نمیده؟؟؟؟؟

والا دکتر صافی زنگ زدم گفتن اینترنتی نوبت بگیر پنج شنبه،اونم آنقدر شلوغه میگن پنج دقیقه ای پر میشه،شما چطور نوبت گرفتی برای دخترت؟

والا دکتر صافی زنگ زدم گفتن اینترنتی نوبت بگیر پنج شنبه،اونم آنقدر شلوغه میگن پنج دقیقه ای پر میشه،ش ...

مورد من اورژانسی بود عزیزم

انقدر حالم داغون بود ......بچه به بغل با گریه رفتم آخر وقت بود دیگه منشی گفت برو تو.......نامه از دکتر مغز و اعصاب داشتم.....که نوشته بود سریع بررسی بشه