سلام خوبید صورتم افتضاح شده انقدر که جوش ریخته رفتم داروخانه بهم پماد آکونومیس داد زدم همه جای صورتم عین لایه برداره همه جای صورتم قرمز شده یه جا خوندم نوشته بود همراهش باید از ضد افتاب هم استفاده کنی ینی چه جوری اول ضد افتاب بزنی بعد پمادو یا اول پمادو بزنی بعد ضد افتاب از این پماد هم چهار روزه دارم استفاده میکنم نتیجه ایی ندیدم گفتم حداقل تا ده روز استفاده کنم شابد خوب شد چه کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگا اول برو آزمایش هرمونی بده اگه اوکی بود برو دکتر ببین چ درمان بهتره من خودم ۶ ماه راکوتان خوردم باید هرماه آزمایش کبدی بدی که خدا نکرده به بدنت آسیب نزنه زیر نظر دکتر بخوری واقعا نتیجه اش عالیه بعد اونم بتز جوش زیرپوستی زدم لایه بردار دیفرین رو استفاده کردم معجزه کرد ابان صورتم عین آینه اس برو پیش دکتر واقعا اگه مشکلت هرمون نیست شروع کن راکوتان رو واقعا معجزه میکنه