2777
2789
عنوان

جوش صورتتت😭😭😭😎

30 بازدید | 8 پست

سلام خانوما خوبید صورتم افتضاححح شده انقدر که جوش ریخته رفتم داروخانه بهم پماد آکونومیس داد زدم همه جای صورتم عین لایه برداره همه جای صورتم قرمز شده یه جا خوندم نوشته بود همراهش باید از ضد افتاب هم استفاده کنی ینی چه جوری 

اول ضد افتاب بزنی بعد پمادو یا اول پمادو بزنی بعد ضد افتاب از این پماد هم چهار روزه دارم استفاده میکنم نتیجه ایی ندیدم گفتم حداقل تا ده روز استفاده کنم شابد خوب شد 

چه کنمممم؟؟؟؟؟

کیلیندا مایسین خیلی خوبه جوش رو سریع می‌بره

درعجیب ترین جای تاریخ ایستاده‌ایم.. کاش کسی مارا بنویسد.تاریخ سخن خواهد گفت🕊️نشا‌ نیشتن در ا دونیا‌ دروشکا فقد گپ زئن ، گپ‌ِ آمره پوخستن ترجمه فارسی: در درشکه دنیا نمیتوان نشست فقط باید حرف زد و با حرف زدن پوسید...🌿‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم یعنی وقتی این لایه بردار رو میزنی پوستت حساس میشه نباید زیر نور افتاب بدون محافظ بری

ضدآفتاب مناسب پوستت داشته باش بیرون از خونه میری حتما بزن چون حساس شدی سعی کن زیر افتابم نباشی

عوارض نداشته براتون؟  چون دیدم خیلی عوارض داره، خشکی زیاد و...

یک هفته اول ک قرص میخوردم پوست صورتم خیلیی خشک شد ولی بعدش کم کم خشکی هاش از بین رفت بدون اینکه کار خاصی کنم. فقط باید صبر کرد تا پوست ب قرص عادت کنه

با وجود اینکه مشکل معده هم دارم ولی اصلا معده درد نگرفتم بابت قرص.

از بهمن شروع کردم... 

بنظرم بهترین تصمیمی عمرم مصرف راکوتان بود.

والا بمب اتم نیست که انقد وحشتناک توصیفش میکنن.یه قرصه فقط. الان فقط لبام خشک میشه ک مدام چربش میکنم. عوارض دیگ ای نداره برام