2777
2789
عنوان

بچها هستید سوال دارم ازتون

117 بازدید | 15 پست

حدود یک ماهه خیلی مشکلات تو زندگیم داشتم پام شکست خیانت دیدم و هزار جور مشکلات دیگه الان به شدت پرخوری عصبی پیدا کردم در عرض این یک ماه ۹کیلو چاق شدم چیکار کنم کلافم کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین مشکلاتت رو بنویس

لیست کن

چیزایی که ناراحتت کرده

چیزایی که تحت کنترل تو نبود و یهویی پیش اومد

چیزایی ک میتونی حلش کنی

سعی کن ذهنت رو دسته بندی کنی رو کاغذ

بابت پرخوری هم به خودت سخت نگیر. کم میکنی بعدا..

فعلا ذهنت رو مرتب کن

بپذیر آنچه نمی‌توانی تغییر دهی

و تغییر بده آنچه که در اختیار توست

با صحبت و گفتگو

با مراجعه به مشاور

با برنامه ریزی

اصلا دلم نمیخواد از خونه برم بیرون فقط روی تخت دراز میکشم همین  موضوع اضافه وزنم داره اذیتم می ...

تا وقتی فقط رو تخت خوابیدی که لاغر نمیشی

حداقل یه مشاور آنلاین با یه دکتر داشته باش

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
بشین مشکلاتت رو بنویس لیست کن چیزایی که ناراحتت کرده چیزایی که تحت کنترل تو نبود و یهویی پیش اومد ...

مممنونم عزیزم از راهنماییت درست میگی اینجوری فقط دارم خودمو داغون میکنم

قد ۱۶۵ وزنم الانم ۷۹ خیلی افتضاح شدم

آره بد میشه عزیزم باید حداقل ۱۰ کیلو کم کنی ک نگران نباش چیزی نیس تو ۵ تا ۵ تا حساب کن آسون بگیر مثلا به خودت برس بشین برنامه ریزی کن اهدافتو بنویس باشگاه ثبت نام ک محشره روحیه ات عالی میشه آهنگ بذار تو خونه برقص و وزنتو بیار پایین حتی 

تا وقتی فقط رو تخت خوابیدی که لاغر نمیشی حداقل یه مشاور آنلاین با یه دکتر داشته باش

حسابی از شب واسه صبحم برنامه ریزی میکنم ولی صبح که بیدار میشم اصلا نه انگار که برنامه‌ای وجود داشته چیکار کنم ارادم برگرده    

آره بد میشه عزیزم باید حداقل ۱۰ کیلو کم کنی ک نگران نباش چیزی نیس تو ۵ تا ۵ تا حساب کن آسون بگیر مثل ...

دقیقا قبلا ۷۰ بودم خیلی عالی بود الان وزنم حتی سنمو بیشتر کرده