2777
2789

برو دکتر خودش میگ

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش گلم منم مثل شما اینا رو مصرف کردم تا ۳ ماه ولی ماه آخر کلومیفن هم با این قرصها تجویز کرد و خدا رو شکر باردارم شما هم باردار میشین ولی سعی کن از روز ۹ پریودیت تا پریود شدن مجدد یک روز در میان نزدیکی کنی

من چند ماه لتروزول خوردم باردار نشدم این ماه کلومیفن خوردم  جواب نگیرم دیگه ول میکنم اقدامو&nb ...

انشا.. زود باردار میشی گلم نگران نباش اون حرفهایی که به استارتر نوشتم شما هم اجرا کن

وای خدا من که کلا افسردگی گرفتم من ن کیست دارم ن تنبلی چرا نمیشه اخه

منم وقتی این محرکا رو خوردم هزار جور مریضی گرفتم قبل اقدام اصلا خبری از تنبلی نبود بدون دارو فولیکول غالب داشتم این داروهای شیمیایی بهم زد همه چی بدنمو 

دیگه تاالان ک خدا نداد 

دیگه نمیخام بده 

نگران نباش گلم منم مثل شما اینا رو مصرف کردم تا ۳ ماه ولی ماه آخر کلومیفن هم با این قرصها تجویز کرد ...

نزدیکی مرتب داشتم ولی باردار نمیشم چطور بقیه ناخواسته میشه ما انقدر باید منتظر باشیم

منم وقتی این محرکا رو خوردم هزار جور مریضی گرفتم قبل اقدام اصلا خبری از تنبلی نبود بدون دارو فولیکول ...

عزیزم ناامید نباش انشا..‌ زود خداوند متعال دامنت رو سبز میکنه فقط هر چی دکترت گفت انجام بده 

نزدیکی مرتب داشتم ولی باردار نمیشم چطور بقیه ناخواسته میشه ما انقدر باید منتظر باشیم

میشه اگر دکتر گفته مشکلی نداری مطمئن باش میشه فقط صبر داشته باش و بهش زیاد فکر نکن

انشا.. زود باردار میشی گلم نگران نباش اون حرفهایی که به استارتر نوشتم شما هم اجرا کن

عزیزم من این ماه کلومیفن داشتم 

با اوپپتی وومن با کوکیوتن با اینوفولیک اینا مکمل های قوی ای هستند مشکلی وجود نداره

اگه بخواد بشه میشه 

خدا خودش نمیخاد شوهرمم آزمایشش خوب بوده ولی کوکیوتن مصرف کرده با ویتامینا رو 

این ماه من دیگ اینقدر خرج دارو و درمون و دکتر‌کردم ک نگو ورزش هم پیاده روی کردم کاری نبوده نکرده باشم  هفته دیگ پریودیمع اگه نشه دیگ بیخیال اقدام میشم 

ما دیگ‌اینقدر اقدام بودیم جز دوران پریود یه. شب در میون اقدام داشتیم دیگه تا بیست سیکلم بیشتر اقدام نمیکنم 

چون بعدش ک اصلا فایده ای ندارع 

من روز چهارده سیکلم آزاد سازی میزنم حداقل تا دوروز بعدش آزاد میشه