2777
2789
عنوان

چه رفتاری نشون بده؟

63 بازدید | 11 پست

پدربزرگ دوستم بیمارستان عمل داره بعد دوستم گریه میکنه به شوهرش زنگ میزنه شوهره هم سرکار بود گفت من فعلا خودمم اعصاب ندارم 

دوستم خیلی ناراحت شد به من گفت به جای اینکه مرهم دردم بشه اینجوری جوابمو داده 

بنظرتون باید چیکار کنم کنه دوستم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم باید دوستتون برای درو دل کسی رو انتخاب کنه که وقت و ذهن ازاد تری داره ،اصلا بنظرم شوهر فرد منا ...

مگه شوهر مرهم نباید باشه؟ اشتباه کرد بهش زنگ زد ک آرومش کنه؟ اتفاقا شوهره باید خوشحال بشه ک

مگه شوهر مرهم نباید باشه؟ اشتباه کرد بهش زنگ زد ک آرومش کنه؟ اتفاقا شوهره باید خوشحال بشه ک

نه ببخشیدا ولی نیست ،مردا الان بیشتر درگیر مسائل مالی و کاری شدن ،نباید،من الان نشستم تو‌خونه شوهرم کجاست؟ سرکار با کلی اعصاب خوردی ،حالا منم زنگ بزنم بهش گریه و‌زاری کنم ،طرف رد میده

نمیشه مرهم بودن رو گدایی کرد باید خودش بیاد سمتتون تا ارومتون ،میذاشت شب بره ،قطعا میدید خانومش خوب نیست خودش سعی میکرد آرومش‌کنه 

زنگ بزنه به شما ،به مادرش ،خواهرش کسایی که میتونن وقت بذارن ،درد مشترک‌دارن

نه ببخشیدا ولی نیست ،مردا الان بیشتر درگیر مسائل مالی و کاری شدن ،نباید،من الان نشستم تو‌خونه شوهرم ...

یعنی الان دوستم زنگ بزنه عذرخواهی و دلجویی کنه از شوهرش؟ 

یعنی الان دوستم زنگ بزنه عذرخواهی و دلجویی کنه از شوهرش؟ 

نه نه اصلا ،حتی یکمم سنگین بشه باهاش ،ولی چایی و غذاش آماده باشه ،بذاره جلو شوهرش ولی تا شوهرش نپرسیده خودش چیزی نگه ،بذاره اون بپرسه چرا ناراحته یا اخماش تو همه ،بعد یه گلایه ریزی هم‌میتونه بکنه برای امروز 

صحبتای قبلیم‌کلی بود

نه نه اصلا ،حتی یکمم سنگین بشه باهاش ،ولی چایی و غذاش آماده باشه ،بذاره جلو شوهرش ولی تا شوهرش نپرسی ...

میتونم بهت درخواست بدم باهات یه مشورتی کنم؟