2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارزش ندارن این ادما 

کم مغزن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

اخ گفتی نمیدونی از عزیزت دفاع کنی یا نه یه جورایی دوسر سوخته 

نمبدونم منظورم متوجه شدی یانه 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

من اینجور موقع ها کنترلمو از دست میدم دیگه نمیفهمم چی میگم میخواد آشنا باشه یا غریبه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دقیقا تنها گیرش آوردن و تحقیرش کردن کتکش زدن و من که از اون بیچاره هم تنها ترم نتونستم کاری بکنم

تو مدرسه؟

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)
دقیقا تنها گیرش آوردن و تحقیرش کردن کتکش زدن و من که از اون بیچاره هم تنها ترم نتونستم کاری بکنم

کتکش زدننننن؟ 💔😐

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ظلمم درجه داره

یکیش همینه که داره به اطرافیانت وارد میشه و نیمتونی کاری بکنی ولی اگه توانشو داری حتی به قیمت درگیر شدن ازشون دفاع کن جوابشو یروز یه جا میگیری از طرف دیگه هم حس خوبش یه دنیا می ارزه

یکیشم اینه که داره به هممون وارد میشه و فرقش اینه اگه کاری بکنیم دیگه ادامه نداره زندگیمون باز خوبه ظلمای پایین تر قابل کنترل ترن

آره لعنت بهشون دختر بیچاره رو انقد تحقیر کردن

ب مدیر معاونا بگو

به نام خداوند رنگین کمان ✨                         مسخرس که زندگیمونو صرف راضی کردن کسایی میکنیم که ی عمر از خودشون راضی نبودن!:)