2777
2789

اگه کسی که باهاش در ارتباطین از قبل بهتون بگه که چند سال پیش یه نفر از فامیلاشو براش در نظر گرفتن و اون دختر هم دوستش داشته ولی این محترمانه به اون دختر و خانواده ها گفته علاقه ای به این ازدواج نداره ...

و الان بهتون بگه میخواد بره به یه مهمونی که اون دختره که هنوزم مجرده حضور داره...دلیل اینکه چرا گفت رو نمیدونم چون راحت میتونست نگه..من خیلی بی تفاوت برخورد کردم نه پرسیدم به چه مناسبتیه نه هیچی...تا شب وقت دارم به نظرتون چیزی بپرسم؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه گفته خب خ به نشون اینه ک هرچی هست رو از اول بهت میگه ک بعدا نگی چرا نگفتی یا دروغ گفتی معلومه ک طرفت ادم درستیه بنظرم چون داره ترجیح میده ک همی الان دعوا کنید بهتره تا اینکه ازت قایم کنه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
شاید پیش خودشون گفتن اگر بعدا فهمیدید حساس نشید

نمیدونم واقعا...میگم اینکه هیچی نگم فکر نمیکنه برام مهم نیست؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
خب وقتی خودش بهت گفته نیازی نیس بگی نرو

نه با نرفتنش کار ندارم میگم مثلا شاید مثلا میخواسته خسادتمو تحریک کنه اینکه هیچی نگفتم بد نیست؟ اصلا اون حرفشو نادیده گرفتم

اگه سوالی درمورد اون خانوم و اقا ذهنتو درگیر کرده خیلی محترمانه بپرس مشکلی نداره یکیو میشناسم ک ازد ...

همه چیو تعریف کرده حقیقتا چیز خاصی هم نیوده خانواده خودش و خانواده اون دختره به اضافه خوده اون دختر دوست داشتن وصلت سر بگیره ولی این نخواسته چند سال قبل...ولی نمیدونم اون دختره برخوردش چطوری میخواد باشه

همه چیو تعریف کرده حقیقتا چیز خاصی هم نیوده خانواده خودش و خانواده اون دختره به اضافه خوده اون دختر ...

چا نخاسته خب مسئله این است 

و الان بحث شما ازدواجه یا فقد دوستین

اینکه گفته خب خ به نشون اینه ک هرچی هست رو از اول بهت میگه ک بعدا نگی چرا نگفتی یا دروغ گفتی معلومه ...

منم یه جورایی از خودش مطمئنم چون اگر میخواستش خب همون موقع باهاش ازدواج میکرد که منم نبودم ...ولی نمیدونم دختره جطوری رفتار میکنه؟

احتمالا با خودش فکر کرده برات مهم نیست،بهتره اعتماد بنفست رو حفظ کنی و چیزی فعلا نپرسی،بعدا دیدیش خی ...

واقعا هیچیه هیچی نپرسیدم...میگم شایدم برای اینکه حسادتمو تحریک کنه گفته هیچی نگفتم بد نیست؟