2777
2789
زیتونی با دودی بزن اگه سبز دوس داری نقره ای به درد پایه 8 نمیخوره

زیتونی ۷ گرفتم یه بنده خدایی گفت با نقره ای ترکیب کنی خوب میشه...نه سبز نمیخوام یه رنگ جذاب ،چقد دودی باید بزنم؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیتونی ۷ گرفتم یه بنده خدایی گفت با نقره ای ترکیب کنی خوب میشه...نه سبز نمیخوام یه رنگ جذاب ،چقد دود ...

منظورم از سبز همون زیتونیه

ینی رنگ زیتونی دوس داری؟

دودی شماره4 بزن قاطیش

هر چی دودی بیشتر شه رنگ تیره تر و سبزی هم کمتر میشه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
پایه ۸به مو آسیب میزنه؟ برای موی شرابی چه پایه میشه؟

بله پایه 8 هم چون دکلره هس اسیب میزنه

شرابی هم بستگی داره که چقد روشن بخوای

از پایه5تا8 میشه گذاشت

البته رو پایه های پایینتر هم دیدم بزارن مث4 ولی خیلی تیره هس و به بادمجونی بیشتر شبیهه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋