یه لیوان دسته دار فرانسوی عدس رو تو یه ظرف پر آب همین الان خیس کن بزار تا فردا صبح بمونه فردا ابکشش کن و تو ظرف مورد نظر بریز ،ظرفت باید گود باشه و کناره هاش یکم بلند باشه مثل ظرف خورشت خوری که بعدا ریشه ها نزنه بیرون، عدس رو تو ظرف یکدست پهن کن بعد یه دستمال نخی رو خیس کن و باز کن رو عدسا جوری که همه عدسارو بگیره و مرطوب نگه داره بعد ظرفتو بزار نزدیک بخاری و جای گرم و تند تند اون پارچه نخی رو مرطوب کن نزار خشک بشه با آب پاش هم روزی ۴-۵ بار آب اسپری کن رو عدسا، فقط در حد مرطوب شدن زیاد آب بریزی میگنده، بعد یکی دوروز که جوانه زد و خواست بلند بشه جوانه ها ظرفتو یه جای معمولی بزار که نه گرم باشه نه سرد، یکم که جوانه ها بلند شدن دیگه دستمال رو بردار فقط روزی دوبار آب اسپری کن و صبح ها خییلی کم بهش آب بریز مواظب باش ابش به قدری نباشه که تو ظرفت آب وایسته وگرنه میگنده ، دو هفته ای کامل رشد میکنه و آماده اس