2777
2789
عنوان

رفتم سونو امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 32 پست
بسلامتی گلم مبارکت باشه

مرسی اجی اونروز گفتم انوکسا زدم بودی که ....الانم رفتم گفت همش اوگی هس

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هفته ۶و یک روزم بود جنین قلبش تشکیل شده ولی صداشو نشنید ضربان ۱۳۰ بود

از من ضربان رو نزده فقط گفت تا الان که همه چیش خوبه. به بعدش زو نمیدونم 😶

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ضربان قلبش چند بود

ننوشته. زده جنین زنده همراه با ضربان قلب نرمال در داخل حفره رحم مشهود هس و crl ۳.۵mm

شش هفته اصن هنو قلبش تشکیل نشده چیجوری صداشم شنیده🙄

احتمالاپسره چون پسرقلبش زودترتشکیل میشه .خودم پسرم رومثلا۵هفته بوددکترگفت ساک بارداری هست ۲هفته بعدگفت بیارفتم صدای قلبش روشنیدم تااینجاشد۷هفته درست.بعدطبق همین رفتم ۱۲هفته ان تی.اونجادکترگفت ۱۲هفته نیستی و۱۰هفته هستی یعنی اونجاکه من تو۷هفتگی صدای قلب روشنیدم بچم ۵هفته بوده.پس نتیجه میگیرم پسرقلبش زودترتشکیل میشه چون بچم پسربود.ولی این سری تو۵هفته و۲روزقلب تشکیل نشده بود.تو۷هفته رفتم قلبش میزد.حالامنتظرم جنسیتش معلوم بشه اگه دخترباشه این نظریه رو تااخرعمرم به همه میگم🤣🤣🤣🤣🤣

احتمالاپسره چون پسرقلبش زودترتشکیل میشه .خودم پسرم رومثلا۵هفته بوددکترگفت ساک بارداری هست ۲هفته بعدگ ...

آره آخه اینموقع صدای قلبشون خیلی واضح نیست

واسه دوستم که ۸ هفته قلبش تشکیل شده بود

انگار هر نوزادی متفاوته

الهی😂خدا حفظش کنه💕

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
آره آخه اینموقع صدای قلبشون خیلی واضح نیست واسه دوستم که ۸ هفته قلبش تشکیل شده بود انگار هر نوزادی ...

مرسی 🥺🤩

آره آخه اینموقع صدای قلبشون خیلی واضح نیست واسه دوستم که ۸ هفته قلبش تشکیل شده بود انگار هر نوزادی ...

اره خواهرمم مثل من بود.اونم میگفت صدای قلب دخترش روخیلی دیرشنیدجوری که گریه میکرده نکنه قلبش تشکیل نمیشه واینابعدتوهفته ۹شنیده.ولی پسرش رومیگه حالم بدبودرفته بوددکترسونو بده درد داشته صداقلبش روشنیده بوده دکترتازه گفته ۶هفته بوداون موقع انگارهربچه ایی فرق داره

اره خواهرمم مثل من بود.اونم میگفت صدای قلب دخترش روخیلی دیرشنیدجوری که گریه میکرده نکنه قلبش تشکیل ن ...

اره واسه هر نوزاد متفاوته

از ۶ تا ۱۰ هفته

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

سلام عزیزم

بهت تبریک میگم ان شاالله بارداری بدون دردسری داشته باشی و راحت بگذره برات.

خیلی حس قشنگیه بعد از کلی انتظار و بارداری های پوچ یهو بری سونو بگه قلب بچه میزنه۰❤❤❤😍😍😍

از صمیم قلب درکت میکنم

خدا رو شکر

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍