2777
2789
عنوان

بیوووو بعد از کات میخوام

654 بازدید | 36 پست

من سه هفتس با یه ادم بدردنخور کات کردم ک الان خیییلی احساس خوشحالی میکنم دارم از سینگلی واقعا لذت میبرم چون خیلی تو اون رابطه سمی اذیت شدم و تحمل کردم

یه بیو کوتاه برا تل میخام که خیلی خز نباشه و شاد بودنمو نشون بده چون مطمعنم بیو و پروفمو چک میکنه

فقط خدا 🤧😂

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

_یه روزی همتونو میفروشم با پولش(یا باهاش) شیرکاکائو میخرم_🤌🏿🚶🏿🙂😂

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

ما که خوبیم حسودا در چه حالن😂

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

یعنی فراموشش نکردی و از لحاظ روحی سالم نیستی 

بیخیال و بی توجه زندگی کن 

انگار نبوده 

پس دنبال حرفی و رفتاری که بهش نشون بدی راحت شدی از دستش نباش 

فقط شاد زندگی کن و فراموش کن

مرا عهدیست با شادی که شادی آنِ من باشد😎

اسی امضای ایشونو بهت توصیه میکنم

خیلی قشنگه. 

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟