2777
2789
عنوان

عمل بینی چرااینقدرسخته خدااا

1018 بازدید | 29 پست

چرا علکی میگبتن راحته بقران زایمان سزارین یک دهم این اسیرم نکرد چهارروزه عمل کرذم خونه مامانم هستم میشه امروز برم خونه خودم گچ خم یکشنبه هفته بعد برمیدارن طاقت ندارم اینقدر خوابیدم پرورم شده صورتم  اول خون لختگی شد یعد کبودی بعد ورم الان خون تو چشماممممممم خستهههههه شدمم غلططططط کردممممم خدااا

نه الکی نمیگیم راحته😁 

ولی خب آدم با آدم فرق میکنه بعضیا واقعا اذیت میشن 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگووووووو 😱

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

بیشتر کلافگی و سختی داره

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
یا خوش عمل نیستی کلا یا دکترت کاربلد نبوده

ببین فرمش عالی شدهههه اما این بی صاحب روصورتم داره داغونم میکنه چسباش جلو چشممه مامانمم نمیزاره برم خونه ام میگه بژنیت خراب میشه بلد شی راست میگه؟ 

کلافگی  کشتمنووو نمیزارن ببند بشم میگن تکون میخوره

دیگه خوشگلی دردسر داره

طاقت بیار ده روز اول رو بعدش راحت میشی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
منم یک ماه عمل کردم ،ولی اینجوری که شما میگی بد نبود! کلافگی بعدش بیشتر آزار دهندس که تامپونو گچو بر ...

همون کلافگیش سخته دیگهههه مامانم نمیزاره برم خونه خودم اینقدر خوابیدم پرورم شدم میگه تکون بخوریکاذکنی فرمش بدمیشهراست میگه؟