2777
2789
از ۲۸-۳۰توی ۱۸ هفته ب پایین خوب نیس من توی۱۸ هفته ۳۰ شدم امکان سرکلاژ نبود وهفته ای یکی پرلوت ...

وای چه سخت 

منم ۱۸ هفته ام 

عزیزم انشالله از این به بعد راحتتره میگذرونی

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرکلاژم نکرد دکتر گفت دهانه رحمت سفته باز نشده هفته اتم بالاس لازم ب سرکلاژ نداری فقط استراحت نسب ...

کاش بگی پرلوتون بده بهت دهانه رحمت رو سفت و محکم میکنه من دیگ بعد از ۱۸ هفته اندازه نگرفت دکترم گف‌نیاز نیس

خیلی خوووب درک میکنم حال و حست رو و ازته قلبم دعا میکنم خدا ب حق ابروی پیامبرش کمکت کنه و بسلامتی ب پایان برسونی

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
من از هفته ۱۸تا۲۰ثابا ۲۵مونده دکترم گفت اگه کمتر شده برات پساری میزارم

کاش درخواست بتامتازون بدی

اگر دنیا اومد هم دستگاه نميره 

من سر دخترم 22 بودم هفته 32 بستری شدم بتامتازون زدن و آمپول پرلوتون، 38 هفته بدنیا اومد

کاش بگی پرلوتون بده بهت دهانه رحمت رو سفت و محکم میکنه من دیگ بعد از ۱۸ هفته اندازه نگرفت دکترم گف‌ن ...

پرلوتون خوب نیست، من زده بودم، درد طبیعی رو کشیدم دهانه رحم باز نشد که نشد

وای چه سخت  منم ۱۸ هفته ام  عزیزم انشالله از این به بعد راحتتره میگذرونی

ممنون اشکال نداره فدای یک تار موی دخترم سختی ها

فقط بسلامتی بگذره وسالم وسلامت و با حال خوب بدنیابیاددخترم ان شاالله به لطف خدا بسه واسم

من دوتا سقطم قبل این داشتم خیلی سختمه واسترس بدی داشتم ولی از۱۸ هفته ب بعد دیگ دلم قرصه قرص ب خداشد و گفتم هرچی خدابخواد همون

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
کاش بگی پرلوتون بده بهت دهانه رحمت رو سفت و محکم میکنه من دیگ بعد از ۱۸ هفته اندازه نگرفت دکترم گف‌ن ...

عزمزمه میدونی دهانه رحمم سفته چون با زور دادن تو سونو هیچ تغییری نکرد فعلا فقط شیاف دارم دکترم فوق تخصص پریناتالوژی هفته دیگه باز میرم پیشش شاید اون موقع بده

ممنون اشکال نداره فدای یک تار موی دخترم سختی ها فقط بسلامتی بگذره وسالم وسلامت و با حال خوب بدنیابی ...

پس چون سابقه سقط داشتی دکتر آمپول داده سقطت چند هفته بود؟

پرلوتون خوب نیست، من زده بودم، درد طبیعی رو کشیدم دهانه رحم باز نشد که نشد

شاید دکترت دیر قطعش‌کرده خو

تا چندهفته زدین

معمولا ازهفته۳۴-۳۵قطع میکنن

واینک خیلیا تو همین نی نی سایت میگفتن سر۲ هفته بعدش زایمان کردن

طبیعی نشه سزارین

بعدشم ک دکتر تشخیص میده قبلش ک میتونه ادم طبیعی زایمان کنه یا ن سزارین میشه بامعاینه لگن

شاید دکترت تشخیص خوبی نداشته

من بخاطر دیابتم سزارینی هسم

عزمزمه میدونی دهانه رحمم سفته چون با زور دادن تو سونو هیچ تغییری نکرد فعلا فقط شیاف دارم دکترم فوق ت ...

پرلوتون خیلی خواص داره از تقویت رحم و سفت شدن بچه و دردهای کاذب و انقباضات رحم کاهش میده

مواظب یبوست باش ک نگیری خودش دهانه رحم کم میکنه

به من گفت هفته ات بالاس،شیاف جواب نمیده، آمپول بزن، اما دلم نیست، نزدم تا الان

چ جراتی

وچ ریسکی کردی

من هرهفته از۱۸ هفته میزنم بکی پرلوتون۵۰۰

پس چون سابقه سقط داشتی دکتر آمپول داده سقطت چند هفته بود؟

دوتا بود

یکی تو۶هفته اینا ک شب باشوهرم بیرون بودیم یهو ترمز زد شوهرم پهاوم درد گرف فرداشم ک رفتم جایی ازصب تاشب توماشین اخرشب خونریزی کردم نمیدونسم ک اینجوریه واستراحت کنم

دومی هم هفته۸ قلبش کاهش ضربان گفتن داره تا۱۱هفته صبرکردیم دیدیم کمترشدوتو۱۲قطع شد کلا و کورتاژ شدم