2777
2789

قبض گاز الان اس ام اس اومده برام یک و ششصد 😳😳😳😳😐😐😐😐

ما کلادوتا بخاری داریم با ابگرمکن و اجاقگاز !خودمونم دونفریم همیشه هم رعایت میکنیم شبا بخاری پذیرایی رومیبندیم و...نمیدونم چرا یک میلیون ششصد باید پول قبض باشه اخه 

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ما چند ماه پیش پول برق ۱۵۰۰ اومده بود تازه حالا ما دوطبقه هستیم که مشترکیم شوهرم رفت اعتراض زد کردن ۴۰۰

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

جزئیات قبض رو ببین و مصرف ماه قبل و این ماه رو ببین و با کنتور مقایسه کن 

اگه دیدی اشتباهه اعتراض کن 

امکان اشتباه هست 

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
اره عزیزم تو شهر ما همین ماه ایتجوری شده بود کلا همه قبضا رو کم کردن شما هم پیگیری کن

عه خداکنه اینجوری باشه دارم سکته میکنم دم عیدی با این گرونی مستاجرم هستیم یک ششصد از کجا بیارم بدن قبض 

برای ما چند ماه پیش پول برق ۱۵۰۰ اومده بود تازه حالا ما دوطبقه هستیم که مشترکیم شوهرم رفت اعتراض زد ...

برا اعتراض برم اداره گاز یا اینترنتیه؟

برای خونه مامان منم اکمده ۱۴۰۰ اعتراض کردن میگن گرون شده بی نتیجس

خیلی شرم اوره ک هیچکس حریف زبانمون نباشه😉افتخار اینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه🤞.....یادت باش دری ک خدا برات باز میکنه بنده خدا نمیتونه ب روت ب
جزئیات قبض رو ببین و مصرف ماه قبل و این ماه رو ببین و با کنتور مقایسه کن  اگه دیدی اشتباهه اعت ...

مال مامان منم کمتر بود کنترش از سری قبلش رفتن اعتراض کردن گفتن گاز گرون شده و بی فایده بود

خیلی شرم اوره ک هیچکس حریف زبانمون نباشه😉افتخار اینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه🤞.....یادت باش دری ک خدا برات باز میکنه بنده خدا نمیتونه ب روت ب
برا اعتراض برم اداره گاز یا اینترنتیه؟

عزیزم خودت یا شوهرت برین اداره ی گاز بگین ما که دو نفریم خیلی وقتها هم خونه نیستیم چرا پول گاز ما اینقدر زیاد اومده.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
برای خونه مامان منم اکمده ۱۴۰۰ اعتراض کردن میگن گرون شده بی نتیجس

حرومشون بشه ایشالا ملتو گرفتار کردن جوونای مردمو میکشن پول خونشونم از ما میگیرن میدن سربازاشون الهی جیگرشون اتیش بگیره ما که دیگه نمیدونیم به کدوم دردمون بسوزیم