2777
2789
سلام همتون خوش اومدینمن این تاپیکو برا دوستلنی که تو تاپیک من درددل میکردن ایجاد کردمولی راجع به هر چیزی که دوست دارین همینجا میتونین حرف بزنین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=762802&PageNumber=131
ی دردای دارم که زمان فقط حلش میکنه و این زمان لعنتی
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم منتظر نی نیم.خداااااااااا خودت به همه منتظرا نی نی بده همه بگین الهی آمینننننن🙏🙏🙏
بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
من بعد از شروع مرحله پر استرسمه الان بیکارم اما امان از بعد عید استرسشو دارم
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
ان شالله هر کی آرزوی مادر شدن داره به زودی زود این حسو تجربه کنه.من بعد یک سال و نیم خدا بردیا رو بهم داد.اخرهاش دیگه ناامید شده بودم و کلی سر نماز گریه میکردم و هر روز از خدا میخواستم بهم این لطف بزرگو بکنه. و خدا لطفشو شامل حالم کرد.دعا کنین خییییلی دعا کنین وقتی واقعا از خدا ی چیزیو میخواین خدا بهتون میده فقط از درگاهش ناامید نشین.استرسم نداشته باشین یکی از علتهای تاخیر در باردار شدن همین استرسه
چقد حرف زدما😀
گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....یا الله راضیم به رضای تو❤