2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی وابستگی به گوشی

253 بازدید | 21 پست

کابل گوشی من خراب شده بود ۱۸ بهمن از نمایندگی گرفتم و امشب بعد ۲۵ روز خراب شده و گوشیم خاموش ( شارجر گوشی قبلیمو زدم الان و اینم که الان فس فس ببخشید شارج میکنه . شارجر این گوشی super fast charge هست و قاعدتا نباید استفاده کنم )

دیگه به نمایندگی جماعت هم نمیشه اعتماد کرد 😡😠😖 الان چرا باید مث دزدا برم همه جا رو بگردم تا ببینم میشه استفاده کنم یا نه ؟! علت چیزی نیست جز دلهره و استرس

تازه خداروشکر داره شارج میکنه من فکر کردم باطریش خراب شده 

شارجر اصل هم بخام بگیرم باید ۱ تا ۱۸۰۰ هذینه کنم . 

نمیشد خراب نشی؟!

نمیشد استرس بهم ندی که نصفه شبی بخام خواب آلود دنبال یه شارجر بگردم ؟!

نمیشد انقد گرون نبودی گوشی ؟! که بدون استرس می رفتم خواب ناتمامی رو به سرانجام می رسوندم و بعدش میگفتم گور باباش و فردا بهترش میخریدم؟!!

خو لامذهب تو که میدونی من داشتم سکته میزدم . بعدش تو اخبار می یومد سکته بخاطر گوشی🤐

سکته بخاطر کله شارج و کابل گوشی؟!🤐

این حرفا ؛ از درون من که امشب یه سکته ناقص زد گفته شد ، صادقانه و بی ریا😪😊🤗😵‍💫🫤

نخندین لطفا ...😉

Ryan227 سابق تعلیق شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت عزیزم خودت سالم و خوشحال باشی ❤️❤️

استرسش منو کشت ...هیشکی نمی تونه درک کنه

جدا از قیمت ها ...من امروز چند تا زنگ مهم میخاد بهم زده بشه

بازم بقول شما خداروشکر

Ryan227 سابق تعلیق شده

کاش شارژر ها هم درک و شعور داشته باشن 

دیگه به شارژ هم نمیشه اعتماد کرد بد وضعی تنها میذارن و میرن 

هییییییی 

ولی شاید ازش سواستفاده کردی به همین خاطر رفت 

یا شایدم اون و فقط واسه شارژ کردن گوشیت میخواستی رفت 

ولی بی شوخی بخوام بگم 

انقد ازش کار کشیدی از پا در اومد 🤣🤦‍♂️

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

هیچیش نمیشه منم ی روز کابلم خراب شد قیامت کردم ک الان شارژر اصل از کجا بیارم ولی ی شارژر دیگ گرفتم خیلیم راضیم😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
مرسی ...دلی بود و صادقانه🤣 والا بعد سه ساعت استرس مخم دیگه کار نمیکنه 😁😉

فداسرت غصشو نخور

من الان گوشیم با نذر و نیاز و دعا روشن میشه 

خاموششع مکافات دارم🥲ولی هنو سرپام😂🖐

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
کاش شارژر ها هم درک و شعور داشته باشن  دیگه به شارژ هم نمیشه اعتماد کرد بد وضعی تنها میذارن و ...

اگه درک و شعور داشت که منو خواب زده نمیکرد🤐😐😂

بعد چند شب بدخوابی امشب خوابیده بودم 

Ryan227 سابق تعلیق شده