2777
2789

بخوابید مریض میشدیدا ....چه شوهرتون عوضیه چه زندگی گند و سخته چه جاری و خسوره آشغاله چه درسا سخته چه اون یارو نامرده هرچی که هست برا فک کردن بهش وقت زیاده بخوابید حداقل مغزتون یه استراحتی کنه فردا از اول شروع کنید فک کردن و غصه خوردن 🥲😅🫠🚬 ارزش شما خیلی زیاده واسه آدمای بی ارزش خودتونو تلف نکنید.... شب خوووش رفیقای نی نی سایتی من 😘❤️😪

میگم این شعر سهراب سپهری فقط شعر هست ?!

مادری دارم بهتر از برگ درخت 

دوستانی بهتر از آب روان ...

مامان من می خواهد جا پای خرم سلطان و کل مادرهای فولاد زره طول تاریخ بگذاره تا الان هم موفق شده یکبار من رو به لبه مرگ برسونه ...اما تلاشش ناکام موند و من از خودکشی جان سالم به در بردم ...اما نا امید نمیشه ...هر چه در توان داره گذاشته مادی و معنوی ...زندگیم را به تباهی کشانده...صحبت کردن از زندگی من برای دوستان و آشنایان و همسایه ها و رانندگان اسنپ و..برایش جذابیت تمام نشدنی داره ..از اینکه به بدترین شکل ممکن من رو بد و نفرت انگیز و احمق نشان بده لذت وصف ناپذیری می بره ...در دعا و صحبت و چت و لحظه لحظه زندگیش شفای من رو از خدا و بندگان خدا می خواهد و راهکار می گیره ...از نظرش من یک خوک نفرت انگیز احمق مفت خور آشغال هستم که هرچه زودتر باید به زباله دان تاریخ بروم ..لذتی که از صحبت کردن در مورد زندگی این خوک نفرت انگیز و البته احمق و بیمار می بره از هیچ چیزی تو زندگیش بیشتر از این کار لذت نمی بره ..به عنوان یک سرعت گیر ببخشید یک چاه نفت عمیق ۳۰۰۰ متری تو زندگیم کار می کنه ...نمی دونم چطور بهش حالی کنم که از دیگران برای شفای من طلب دعا و راهکار نکنه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش و دوستانش قله های موفقیت را یکی پس از دیگری فتح کردند و من حالا در وضعیت یک سوسک حمام هستم که فقط باید زیر پا له بشم که دیگران اذیت نشوند و از زندگی عادی و روزمره خودشون لذت کافی و وافی را ببرند ..حتی الان حس می کنم روزانه به میزان ۱۶۰۰۰ بار مرگ من رو می خواهد ...