2777
2789
عنوان

کتابای که براتون جذاب بودن 🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 27 پست

معجزه شکرگزاری

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
شرمنده نباش دختر من پیش از تو من پس از تو پاستیل های بنفش بنویسید تا اتفاق بیفتد

شرمنده نباش دخترو خوندم 😍

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب های گری جان بیشاپ گند زدن بس است خودت را به فنا نده واقعا فوق العاده ان و انگیزشی زرد هم نیس ...

حتما نگا میندازم 😘

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

من خیلی رمان خوندم تو نوجوونی... ولی خب کتاب خوب واقعا کم خوندم. قیدار جزو

کتابای خوبیه که خوندم. 

رمان خوب هم که چیزی گیرم بیاد و وقت هدر نداده باشم بینوایان خوب بود، غرور و پیشداوری و بلندی های بادگیر 

سینوهه دختری که رهایش کردی مردی به نام اوه سه شنبه ها با موری دزیره بلندی های بادگیر منِ او ش ...

🙂سیونه وملت عشقو خیلیی تعریف شنیدم 

من خیلی رمان خوندم تو نوجوونی... ولی خب کتاب خوب واقعا کم خوندم. قیدار جزو  کتابای خوبیه که خو ...

🥲یروز حتما بینوایانو میخونم 

ملت عشق خیلی مالی نبود

😁نخونمش رو دلم میمونه هم اینو هم سینوهه رو 

😁نخونمش رو دلم میمونه هم اینو هم سینوهه رو 

خیلیا خوششون اومده بخونش 

سینوهه هم گیر نمیاد که

من کاهن اعظم خوندم دوس دارم پزشک مخصوصشو بخونم که پیدا نکردم 

هستا ولی گرون و نسخه جدید من دوس دارم قدیمیشو بخونم

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند