2777
2789
عنوان

انقدر عصبانیم

55 بازدید | 6 پست

الان یکی از خواهرشوهرام از قول اونیکی خواهرش یه حرفی زد کلی هم معذرت خواهی کرد گفت به من ربطی نداره بخدا دارم پیغام میرسونم منم لال شدم فقط گوش کردم حالا انقدر جواب میاد تو ذهنم چرا اون موقع لال شدم؟ چرا اصلا نگفتم چرا خودش زنگ نزده به تو گفته پیام ببری بیاری مثل احمقا گوش کردم تازه آخرشم تشکر کردم منچقدر خنگم آخه تشکر عنه؟ یارو اینهمه توهین کرده میگی مرسی وااای بزنم دهن خودم رو پر خون کنم انقدر خنگم آخه

سحرمیم و saharmg سابق

ببین حالا که هیچکدوم نیستن پیشت چرابه خاطر همون خواهرشوهرت خودتو اذیت میکنی . اینطور ادمها قصدشون ناراحتی توعه توام سعی کن فراموش کنی به زندگی خودت بزسی دفعه بعد که دیدیش خیلی ریلکس فقط بچسب به شوهرت وبهم دیگه محبت کنین هیچی اندازه این خواهرشوهرتو اذیت نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین حالا که هیچکدوم نیستن پیشت چرابه خاطر همون خواهرشوهرت خودتو اذیت میکنی . اینطور ادمها قصدشون نا ...

راس میگی ولی اون تشکر آخرم از همه مسخره تر بود

سحرمیم و saharmg سابق
اوم باید خجالت بکشه ازتو 

بزرگعلوی جان دقیقا مثل خود بزرگ علوی حرف میزنی پخته و درست زنده باشی خونه خریدیم نصف پولش رو من دادم نصفش رو همسرم قسطاشم باهم میدیم خونه هم نصف نصف به نام جفتمونه زنگ زده میگه شوهرت از من قرض گرفته خوب چیکار کنم بگو از سهمش به نامت بزنه یا قرض نمیدادی خودم میدادم والا

سحرمیم و saharmg سابق
بزرگعلوی جان دقیقا مثل خود بزرگ علوی حرف میزنی پخته و درست زنده باشی خونه خریدیم نصف پولش رو من دادم ...

ببین اصلا خودتو درگیر این حرفها نکن سعی کنین زودوپولشو پس بدین . ودیگه بهشون نزدیک نشو اصلا . از خونت لذت ببر