2777
2789

امروز پنج روزه عمل کردم بچه کوچیکم دارم مامانم پیشمه دیگه میخاد برگرده خونشون بنظرتون میتونم کم کم شروع کنم به کارای سبک خونه؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم عملیا رو ببینم😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
بچت بغل نکن.. سرت پایین ننداز  مشکلی نداره

اخه مثلا چه مدت سرمو پایین نندازم مثلا دیگع وقتب غذا میخورم تقریبا سرم پایینه یا اشپزی میکنم همینطور

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
بخیه کشیدی؟ بعد بخیه کشیدن خیلی اوکی میشی فقط بار سنگین تر از دو کیلو بلند نکن سرتو خیلی خم نکن&n ...

نه هنوز نکشیدم بخیه هامو سه روز دیگه آتل رو برمیداره

بعد هفت رو کم کم به کارات برس گچ و برداشتی ؟

نه هنوز برنداشتم سه روز دیگه

جسم سنگین بر ندار سرتو زیاد ننداز پایین حداقل ۲ماه بعد ب پزشک بگو ببین چی میگه

یعنی دوماه نباید کارخونه انجام بدم؟

بر داری خیلی سبک میشی  سعی کن بعد اینکه گچ و برداشتی آروم آروم به کارات برسی خیلی به خودت فشار ...

والا مجبورم یه شهردیگه هستم مامانمم به زور ومنت اومده قرارشده بعده برداشتن اتل برگرده محبورم کار کنم خودم