گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 عنوان چندروز بعده عمل بینی میتونم به کارای روزمره ام برسم عملیا بیان لطفا 9416 بازدید | 42 پست امروز پنج روزه عمل کردم بچه کوچیکم دارم مامانم پیشمه دیگه میخاد برگرده خونشون بنظرتون میتونم کم کم شروع کنم به کارای سبک خونه؟ مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه 1401/12/14 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توتفرنگیآبی عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 2966 جسم سنگین بر ندار سرتو زیاد ننداز پایین حداقل ۲ماه بعد ب پزشک بگو ببین چی میگه
nilvanianails عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 224 بخیه کشیدی؟بعد بخیه کشیدن خیلی اوکی میشیفقط بار سنگین تر از دو کیلو بلند نکنسرتو خیلی خم نکن بینی تا یکسال شایدم بیشتر عین خمیرههرکاری کنی شکل میگیرهچسبتو حتما خوب بزن
2001saaraa عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 9359 اومدم عملیا رو ببینم😁 از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه به خودت قسم که عشقی
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 بچت بغل نکن.. سرت پایین ننداز مشکلی نداره اخه مثلا چه مدت سرمو پایین نندازم مثلا دیگع وقتب غذا میخورم تقریبا سرم پایینه یا اشپزی میکنم همینطور مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 بخیه کشیدی؟ بعد بخیه کشیدن خیلی اوکی میشی فقط بار سنگین تر از دو کیلو بلند نکن سرتو خیلی خم نکن&n ... نه هنوز نکشیدم بخیه هامو سه روز دیگه آتل رو برمیداره مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 بعد هفت رو کم کم به کارات برس گچ و برداشتی ؟ نه هنوز برنداشتم سه روز دیگه مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21414 اخه مثلا چه مدت سرمو پایین نندازم مثلا دیگع وقتب غذا میخورم تقریبا سرم پایینه یا اشپزی میکنم همینطور نه اصلا سرت رو به بابا باشهاینجوری ورم میکنی
مامانی_بردیا عضویت: 1390/01/29 تعداد پست: 1544 نه هنوز برنداشتم سه روز دیگه بر داری خیلی سبک میشی سعی کن بعد اینکه گچ و برداشتی آروم آروم به کارات برسی خیلی به خودت فشار نیار
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 جسم سنگین بر ندار سرتو زیاد ننداز پایین حداقل ۲ماه بعد ب پزشک بگو ببین چی میگه یعنی دوماه نباید کارخونه انجام بدم؟ مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه
nilvanianails عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 224 نه هنوز نکشیدم بخیه هامو سه روز دیگه آتل رو برمیداره قبل بخیه کشیدن و اتل برداشتن که مطلقا کاری نکن دخترمن دوهفته بعد عمل رانندگی کردم دکترم انقدر دعوام کرد😂
مامانی_بردیا عضویت: 1390/01/29 تعداد پست: 1544 یعنی دوماه نباید کارخونه انجام بدم؟ کی گفته ؟من از هفته دوم خودم کم کم شروع کردم ولی کارهای سنگین نه
گربه_خاکستری مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1537 بر داری خیلی سبک میشی سعی کن بعد اینکه گچ و برداشتی آروم آروم به کارات برسی خیلی به خودت فشار ... والا مجبورم یه شهردیگه هستم مامانمم به زور ومنت اومده قرارشده بعده برداشتن اتل برگرده محبورم کار کنم خودم مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما زور به کسی تحمیل نشده باشه