2777
2789

همچین چیزی نشده برام

به پستچی زنگ بزن

کد رهگیری پستی رو تو سامانه پست وارد کن ببین بستت کجاس

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بهت زنگ زدن جواب ندادی یا خوبخود اینو زده؟

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین چیزی نشده برام به پستچی زنگ بزن کد رهگیری پستی رو تو سامانه پست وارد کن ببین بستت کجاس

د یجی کالا پست شخصی داره کد رهگیری نمیدن

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
نه اصلا نزدن از صبح گوشی دستم

پس با پشتیبانی تماس بگیر شمارش هست بگو پستچی خودش اون گزینه رو زده هیچ تماسی هم نگرفته

د یجی کالا پست شخصی داره کد رهگیری نمیدن

چرا میدن 

البته ما شهرستانیم پست میاره

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

یه کی دوبار برام بسته اورده ولی شمارهش ذخیره نکردم 

اگه داشتی میتونستی پیگیر بشی چون بسته های هر شهرو یه نفر پخش میکنه ولی پشتیبانی تهرانم کمکت میکنه

چرا میدن  البته ما شهرستانیم پست میاره

من تاحالا ندیدم خود پستچی د یجی باهام تماس میگیره هماهنگ میشه شهرستانم

اگه داشتی میتونستی پیگیر بشی چون بسته های هر شهرو یه نفر پخش میکنه ولی پشتیبانی تهرانم کمکت میکنه

اره یه نفره واسه برادرم زیاد بسته اورده اونم شماره نگه نداشته اصلا حالم گرفته شد

اره یه نفره واسه برادرم زیاد بسته اورده اونم شماره نگه نداشته اصلا حالم گرفته شد

عیب نداره فوقش دو سه روز اینور اونور میارن تازگیا د یجی کالا بی نظم شده تو نظرات بازار و مایکتم اعتراض زیاده