قبلا نه من یه دوسال پیش یه جراحی فیبروم داشتم بعد اون پریودیام شدن ۲۸ روز سروقت میشدم ولی این ماه گذشته نشدم یه بی بی چک زدم دو روز پیش درجا هاله انداخت دوباره صبح زدم منفی گیج شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیییییلی سخته من وقتی زانو دردم شروع میشه میدونم ک دیگ پریودم😭ولی بازم امید دارم این ماه هم لتروزل ...
اوف .منم دو ماه پیش همین حرف و زدن دو تا فولی ۲۱ و ۲۴ داشتم که ازاد هم شده بودن .کلومیفن و سینال اف مصرف کرده بودم .دکتر گف احتمال ۹۹ درصد این ماه باردارشی .ولی نشدم🙃 کلی هم با خودم توهم ژده بودم که علایم دارم.
دقیقا از یجایی به بعد ادم اینجوری میشه منم باید ۱۶ بهمن پریود میشدم هنوز نشدم دکتر هم نمیرم دیگه اه
آره واقعا از بس تو ذوق آدم میخوره بیشتر همسرم دپرس میشه خودش با کلی ذوق میره بی بی رو تست میزنه بعد نا امید میشه. الان حتی بهش نگفتم عقب انداختم گفتم گناه داره امیدوار میشه یه وقت. شما هم بی بی نزدی؟ داره ۱ماه میشه