2777
2789

توروخدا بیایید اینجا هی خبر بارداریتونو بذارید 

من پنج ماهه تو اقدامم نمیشه 

۱۲ روز مونده ب پریودیم و همین الان علائمش اومده از غروب تا حالاکلی گریه کردم😭همیشه زانو درد داشتم این ماه یه فرق ک کرده هی دردش میده ب مچ پام

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ماه ک جیزی نیست.من ۲۲ ماه اقدامم

من خیلی سختمه خیلی رو روحیم تاثیر میذاره

تو دوران عقدم یه بارداری ناخاسته داشتم ک مجبور شدم سقط کنم الان دنیا رو سرم خرابه

تو این دو سالی که اقدامم فهمیدم همه اون علایمی که فکر میکردم بارداریه توهمی بیش نبود و نباید روش حساب کنی

دیگه خسته شدم از بس عقب انداختم و ازمایشم منفی بوده .الانم یه ماهه باز عقب انداختم با بتا منفی🙃بدرک اصلا

تو این دو سالی که اقدامم فهمیدم همه اون علایمی که فکر میکردم بارداریه توهمی بیش نبود و نباید روش حسا ...

خیییییلی سخته

من وقتی زانو دردم شروع میشه میدونم ک دیگ پریودم😭ولی بازم امید دارم این ماه هم لتروزل خوردم هم امپول hCGزدم دکترم سونو گرفت گفت دوتا تخمک خوب داری سمت چپت ک آزادم شده

من خیلی سختمه خیلی رو روحیم تاثیر میذاره تو دوران عقدم یه بارداری ناخاسته داشتم ک مجبور شدم سقط کنم ...

من سال اول بیخیال بودم.ولی الان سال دومه ک خیلی نگرانم.للان جند ماهه باهربار پری شدن داغون میشم شوهرمم داغون میشه.اینقدر ک بفکر همسرمم بفکر خودم نیستم.

منم  همش دنبال علایم بودم میخوام بیخیال بشم نمیشه چرا😐

واقعا نمیشه فک کنم تایپیکی تو نی نی سایت نباشع ک من نخونده باشمش۰😑