2777
2789

بازی هایی که برای تقویت هوششون مناسبه‌ 

خودم که بچه ندارم اما از پسرخالم مراقبت کردم 

سرچ بزن گوگل و یوتوب ایده بگیر

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نوید رو بهتون میدم که تا نزدیک چهار سالگی هم خودش به تنهایی بازی نمیکنه 

آرد بذار جلوش یه کاسه دستمالی کنه

کتاب براش بخون

رنگ انگشتی نقاشی کنید 

تو کوچه هم بچرخونش 

والله ما بازی خاصی نمی‌کنیم  کشتی میگیریم  می‌ره رو بالشت میپره ماهم دست می‌زنیم  ...

چه خوب پسر من هکش دست منو میگیره میبره این اتا اون اتاق. کلا شیطگن نیست ارومه

قایم باشک و نون بیا کباب ببر بلده و دنبال بازی و فروش بازی و دالی بازی(فروش بازی اینه الکی ادای فروشنده هارو در میاره ماهم باید بیایم ازش بخریم و کارت بکشیم) خاله بازی هم از دخترم یاد گرفته😂😂

البته ۳،۴ سالشه

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
کاسه یا پیاله رنگی یا گیره های لباس که به طناب می زنن از رنگی هاش بریز جلوش می تونی رنگها رو بهش بگی ...

ایده خوبیه. شاید اینجگری بتونم نطابق رنگو یادش بدم

قایم باشک و نون بیا کباب ببر بلده و دنبال بازی و فروش بازی و دالی بازی(فروش بازی اینه الکی ادای فروش ...

با بالش خونه ساختن و نقاشی هم بلده

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)