2777
2789
عنوان

آی وی اف توروخدا بیاین

395 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۳ ام پریودی رفتم سونو برا شروع ای وی اف دارو داد زدم الان پریودم زیاد شده هنوز قطع نشده همیشه ۵ امین روز تموم بودم امروز روز ۶ ام هست خون ریزی دارم کسی بوده اینطوری باشع؟

ماه قبل هم ۴۰ تا ال دی دادن خوردم نمیدونم اونا اینطور کردن یا چی 

چی میشه الان من پریودم یعنی امپولام هدر رفته؟ 

دکتر هم قراره برم دو روز دیگه برا سونو 

تو رو خدا کسی میدونه چیزی بگه 

تنها ضرری که ممکنه داشته باشه ضخامت اندومترت برا کاشت با داروی بیشتری بالا بره خطر دیگه ای نداره بهترم هم هست تمیزشده برا ورود بچت .معلومه دختره که انقدر نظافت براش مهمه از قبل داره اب و جارو میکنه 

مبارکت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها ضرری که ممکنه داشته باشه ضخامت اندومترت برا کاشت با داروی بیشتری بالا بره خطر دیگه ای نداره بهت ...

هنوز تخمک کشی نکردن برا همین میترسم الان دارو میزنم و پریودم برم بگن نمیشه الان تخمک کشی کنیم 

یعنی تخمک کشی میرم ؟؟؟

انشالله اره ....تخمک کشی روز ۱۴ به بعد انجام میدن بعدشم هر دو سه روزی یه بار سونو میشی دکتر چک میکنه فیلیکولات چه قدر رشد کرده ...همه چی خوب باشه اوکیه ....میری تخمک کشی 

❤️
ببین فقط استرس نداشته باش ایناها اصلا مشکلی نیست استرسه که مشکل ایجاد میکنه 

استرس ندارم اصلاااا ولی الان این پریود رفته تو مغزم روز ۶ ام هست انگار روز اوله ازبس خونریزی دارم میترسم بگن امپولا اثر نکرد ماه بعد بیا باز برو بیا خسته ام از خدامه زود تخمک کشی کنن راحت شم

استرس ندارم اصلاااا ولی الان این پریود رفته تو مغزم روز ۶ ام هست انگار روز اوله ازبس خونریزی دارم می ...

انشالله که هرچه زودتر کارت درست میشه و چیزی هدر نشده 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊