2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش دعوا کنی ازت دور تز میشه 

یواشکی میکشه 

سعی کن به صورت دوستانه راهنماییش کنی 

و اینکه اصلا فکر نکنه محدودش کردی میدونم مشکل داره ولی بگو هروقت خواستی میتونی برای تفریح پیش خانواده امتحانش کنی ولی بقیه جاها ن 

ای داد

داداش نوجوان دارم باهاش حرف بزن یا اگ خواهر برادر تقریبا هم سن و سال بزرگتر داره بگو حرف بزنه 

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

میگم یه نخ بده باهم بکشیم

تا تجربه کنی ولی دیگه نکش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بنظرم به پدرش بگو اون باهاش صحبت کنه در این باره 

آروم و منطقی بگید بهش که فعلا برای هر تجربه‌ای زوده 

آروم حرف بزنید چون لحن تند و دعوا می‌تونه همه چیز رو بدتر کنه.

بذارید بفهمه شما کنارشید هرچیزی بشه

همسرم میکشه یکمم، برام اهمیتی نداره..چقد مگه قراره عمر کنیم که این‌چندتا سخ سیگار توش مهم باشه..البته نمیدونم برا پسرامم میتونم اینقد روشن فکر باشم یانه  البته بستگی به سنشم‌داره...

✨🌠good mood comes from inside