2777
2789

سلام بچها من قراره برم راهیان نور خیلی منتطر بودم تا برم اما یک مشکل وجود داره اومم اینکه هیچکدومشون رفیقم نیستن دوستامم نیستن اما شاید شد باکسی رفیق شدم

اما دلهره دارم میگم راه طولانی و چند روزه اگر دوستی نداشته باشم میپوکم😞

از یه طرف دلم میخاد برم ...

چیکار کنم بنظر شما ؟

شمابودید چه میکردید؟

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندم میخوای بری ؟؟؟

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

منم هفته پیش رفتم با دوستم که همششششش خواب بود خدارو شکر دوتا هم کوپه ای داشتم تا اون از خواب بیدار شه با اون دوتا کلی صمیمی شدم در حدی که قراره با همین دوستم بریم شهرشون 

برو به نظرم رفیق پیدا میشه

برو خو با دوستای جدید اشنا میشی یهو دیدی شهیدم شدی 

😂😂😂😂

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
منم هفته پیش رفتم با دوستم که همششششش خواب بود خدارو شکر دوتا هم کوپه ای داشتم تا اون از خواب بیدار ...

خداکنه پیداکنم😅

میشه بگید چی همراهتون بردید؟

من سال قبل هیچ کدوم از دوستام ثبت نام نکردن و هم رشته ایام نیومدن اصلا ولی من بازم رفتم چون نیاز داشتم ی مقدار تنها باشم 

اتفاقا خیلیم بهم خوش گذشت با آدمای جدیدی آشنا شدم و از طرفی اون محیط امن و تنهاییمم داشتم 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
چندم میخوای بری ؟؟؟

هفته دیگه احتمالا

هفته دیگه احتمالا

بیست یکم اگه میرین مام هستین‌ از دانشگاه هرمزگان. بیا تو اکیپ ما 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

من سال قبل هیچ کدوم از دوستام ثبت نام نکردن و هم رشته ایام نیومدن اصلا ولی من بازم رفتم چون نیاز داش ...

چه خوب

یکم راهنماییم میکنی چی همراهم ببرم چی نبرم😀

بیست یکم اگه میرین مام هستین‌ از دانشگاه هرمزگان. بیا تو اکیپ ما 

گفتن 20تم میریم 

درخواستمو قبول کن شاید شد باهم اونجا دوست شدیم😍🌷

خداکنه پیداکنم😅 میشه بگید چی همراهتون بردید؟

دمپایی لیوان و قاشق و چنگال 

خمیر دندون مسواک ضد آفتاب  مرطوب کننده  بالم لب😁

حوله و شامپو و صابون

چند دست لباس که به کارم نیومد چون سرما خوردم نرفتم حمام 

خوراکی ببر مخصوصا تخمه برای توی راه پول هم ببر 

اونجا رفتی 

بستنی گاومیش و فلافل آبادان رو حتما بخوری 

مخصوصا بستنی گاومیش عالیه

راستی ادکلن های اونجا خیلی ارزونه اشتباه کردم یکی گرفتم 

گفتن 20تم میریم  درخواستمو قبول کن شاید شد باهم اونجا دوست شدیم😍🌷

شما کدوم دانشگاهی عزیزم