2777
2789

بچه ها من توی کارم با مردم سر و کله میزنم مشکلی ندارم با مردا حرف بزنم ولی امان از این ک بدونم برا خاستگاری میان اصلا قفل میشم...گاهی فک میکنم اصلا کسی منو دوس نخواهد داشت...چون بلد نیستم اصلا رفتار اولیه با یه پسر ک مثلا خودش یخاد بیاد جلو  یا خاستگار رو ..

نمونش دفه قبل ک میخام تعریف کنم ببینید من چ مشکلی داشتم 

دختر خالم معرف بود و من گفتم بگن بیان خونه گفت ن اول ببینید میپسندید و اینا کلی اذیت شدم قرار شد بیان مغازه ببینن و برن(این حس رو داشتم ک یه کالام مگه ک ببان ببینن برن..حس کوچیک کردن خودمو داشتم اما اصلا اهل دوستی یا اشنایی با کسی هم نبودم و نیستم یعنی برام سخته اکثرا خاستگاری سنتی شده ازم..) خلاصه.فوق العاده استرس داشتم از همسایمون میترسیدم چون غریبه بودن و اینم دنبال حرف درست کردنه بالاخره اومدن و یکم گذشت و اینا بعدم رفتن تو این حین گفتن ک ما شناسنامه اوردیم کپی بگیرید ک من ب دختر خالم اشاره کردم گفتم ن من نمیتونم (بخاطر استرس زیادم بود واقعا و این ک اون همسایه نیومد ک میترسیدم حرفی بشه قرار بود اگه اومد یه چیزی داشته باشن همراشون مثلا) گذشت 

تا شب شد من زنگ زدم دختر خالم گفتم خب ی نشد گفت گفتن باید فک کنیم من حس کردم اصلا نخاستن منو.. من هم اصلا نتونستم حتی نگاه کنم به طرف..اینم بگم هنوزم چهرشو ندیدم 

ولی دو روز دیگم صبر کردم دیدم ن خبری نشد زنگ زدم ازشون خبری نشد؟گفت ن نشده منم یه استخاره گرفتم دو سه بار از جاهای مختلف بد اومد...منم گفتم پس نمیخان حتما😓زنگ زدم گفتم ن نمیخام..اونام به دختر خالم گفتن ک عیب نداره هر چی اون بگه ک گفته نمیخاد.. 

اما الان شنیدم اونم ن از دختر خالم از یکی دیگه ک پسره از رفتارم ک پچ پچ کردم با دختر خالم ناراحت شده ک من هر چی فک میکنم فقط همون ک من استرس داشتم و بهش اشاره کردم ک نمیتونم بوده...نمیدونم هم خیلی دوس دارم ازدواج کنم هم همیشه همین طوری به هم میخوره...نمیدونم چ کنم...

شاید هنوز زمانش فرا نرسیده 

دو اینکه روی روابط اجتماعیت کار کن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وسواس فکری چیزی داری؟اخه این رفتارا چیه عزیزمن؟هی زنگ زنگ که چی شد اونم وقتی حتی طرف رو نگاه هم نکردی!!

مگه میخواین کالای قاچاق ردوبدل کنین شناسنامه بیار و فیلم بازی کن واین حرفا خوب قشنگ برین کافه ای جایی حرف بزنین !

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید هنوز زمانش فرا نرسیده  دو اینکه روی روابط اجتماعیت کار کن

اخه زمانش دیگه کی هست...من واقعا خسته شدم همیشه میپیچه به هم روابط اجتماعی اخه مشخص یود من استرس دارم واقعا نبود ک بخام بی احترامی کنم

اخه زمانش دیگه کی هست...من واقعا خسته شدم همیشه میپیچه به هم روابط اجتماعی اخه مشخص یود من استرس دار ...

این طبیعی تا حدی ک مضطرب باشید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وسواس فکری چیزی داری؟اخه این رفتارا چیه عزیزمن؟هی زنگ زنگ که چی شد اونم وقتی حتی طرف رو نگاه هم نکرد ...

شاید داشته باشم..

من عکسشو دیده بودم بدم نیومد اون روز نمیتونستم نگاه کنم..میگم اگه مشتری بود راحت بود..

اونو واقعا همسایمون یه مرد هست مغازه داره خیلی شکاکه همون روزم میچرخید...

کافه نداره اینجا ک..من روستایی ام..ببین منم خیلی گفتم ب دختر خالم ک بیان خونه زشته اصلا خشک و خالی حالا میان ب بهونه ای و میرن..اون اصرار داشت کسی هم ندونه از خانواده و بیرون همو ببینید...دیگه جایی نداشتم عزیزم‌..

استرس نداره مگه چندسالتونه؟

۲۶..داره گریم میگیره دیگه...از بچگی هر مردی هر دوستی از داداشام میومدن میگفتن برو اتاق اصلا من انگار وجود نباید میداشتم ارتباطی با پسرای اقوام مندارم نمیشناسمشون حتی..کلا راحت نیستم ولی برای کار و اینا راحتم تو دانشگاه هم سختم بود اما الان بهترم..

شاید داشته باشم.. من عکسشو دیده بودم بدم نیومد اون روز نمیتونستم نگاه کنم..میگم اگه مشتری بود راحت ...

اخه به همسایه چه ربطی داره دیگه خواستگاری ساده که این همه ادا و اصول نداره خصوصا توروستا که همه همو میشناسن ببین عزیزم اگر میخوای ازدواج کنی اونم به سبک سنتی قشنگ به معرف بگو اقا پسر باخانوادش بیان خونتون وخودتو خلاص کن اینجوری که شما برنامه میذاری انگار میخواین چیزی قاچاق کنین خود خواستگار هم وحشت میکنه!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
اخه به همسایه چه ربطی داره دیگه خواستگاری ساده که این همه ادا و اصول نداره خصوصا توروستا که همه همو ...

اخه اونا از روستامون نبودن..

درسته برای شهر این چیزا راحت تره اما باور کنید اینجا خیلی خیلی شکاکن  و زودم حرف میپیچه

هم این ک درست میگید اشتباه کردم باید میگفتم بیان خونه گفتمم ولی گوش نداد دختر خالم خیلی هم بهش گفتم..

شاید داشته باشم.. من عکسشو دیده بودم بدم نیومد اون روز نمیتونستم نگاه کنم..میگم اگه مشتری بود راحت ...

اتفاقا بیرون همو ببینید بهتره بعد به خونه کشیده بشه اگر همو پسندیدید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اخه اونا از روستامون نبودن.. درسته برای شهر این چیزا راحت تره اما باور کنید اینجا خیلی خیلی شکاکن&n ...

بار بعدی بگو بیان خونه به حرف هیچکس هم گوش نده عزیزم برای پیگیری هم شما زنگ نزن بذار خود اونا پیگیر باشن 

۲۶..داره گریم میگیره دیگه...از بچگی هر مردی هر دوستی از داداشام میومدن میگفتن برو اتاق اصلا من انگار ...

عزیز من ۲۶سالگی بچه داشتم نمیگم دیر ازدواج میکنی میگم سن خجالت کشیدن و استرس نیست باید معقولتر رفتار کنید اگرم ازدواج نکنید و مستقل بتونید باشید که چه بهتر ازدواج خیلی آش دهن سوزیم نیست

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞