2777
2789
عنوان

عصبی بودن واحساس افسردگی قبل پریود

919 بازدید | 16 پست

کیاpmsدارن شدید 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معنیش ؟؟؟

علائم قبل پریود

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

هوف واقعا بده 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
Pmsرو نمیدونم چیه ولی قبل پریودی و داخل پریودی افسردگی میگیرم 

علامت های قبل پریود 

مواد زائد بدنتون بالاست سودای بدنتون بالاست. بدنتون قوتش کمه. نیاز به پاکسازی دارید

مثلا چیکار کنم خوب بشم؟

موادزائد شامل چربی و قند و اینا؟؟؟ اگه ایناس ک ن چربی دارم ن قند 

ولی کم خونی شدید دارم و سمت چپ بدنم درد میکنه و بی حسه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

کانالی در ایتا دارم . مطالب خودم که تجربه داشتم

👇

عادت ماهانه شاد و آرام

✔️ دراین دوران نیاز به آرامش بیشتره

پس کار سنگین پیش نگیرید مثلا برنامه مهمونی نذار.

✔️ ریلکسشن زیاد داشته باشید.

(شیوه و صوت ریلکسیشن داخل کانال هست از طریق هشتگ پیدا و استفاده کنید. )

✔️ به بدن خودتون بیشتر برسید، ماساژ و چرب کردن باروغن های طبیعی و گرم مثل روغن زیتون... و درد های خفیف کمتر میکنه.

✔️ اگر استرست بالا بود، ماست یا شیرو با عسل یا ‌شیره انگور زیاد مخلوط کن و برای تامین کلسیم. بخور.

✔️اینجا عسل یا شیره انگور نقش گرما بخشی دارند، حذفشون نکن.

البته مصرفش در ظهر بهتره

این دوران کلسیم برای شما آرامش میاره.

✔️قبل شروع این دوران آهن و ویتامین ب کمپلکس دریافت کنید.

✔️پریود از بدن انرژی میبره قبلش حتما به بدن قوت برسونید مغز های آجیل و غذای گوشتی خوبه.

✔️تا آخر پریود غذا مقوی و گرم بخورید.

بخصوص غذایی که آهن و ویتامین ب ادامه داشته باشه وگرنه ممکن بیشتر اذیت بشید.

✔️ مصرف سبزیجات گرم و برگ سبز برای کسب کلسیم ضروریه حتما داشته باشید.

🌱 یادتون باشه در این دوره همه بهم می‌ریزند و غیر طبیعی نیست منتها اگر بدنی و روحی قوی باشید کمتر اذیت میشید.

✔️ بدنتون با خورن غذا های گرم، مثل روغن زیتون گرم و عسل گرم و تقویت کنید.

(گرمی ها فقط زنجفیل و چای نبات نیستند!)

اگر چند ماه قبل از شروع عادت ماهانه تحرک بدنی داشته باشید و تغذیه خوب مصرف کنید (و تغذیه مضر کنار بزارید) درد ها کم و کم تر خواهد شد.

#پریود

http://shadinoosh.ir

@shadinoosh

من دارم اونم بدجور، بد اخلاق، عصبی، دلمم میگیره بدون دلیل  همین الانم میخوام گریه کنم، هنوز 4 ر ...

منم چهار روز