2777
2789
عنوان

عمل بینی

173 بازدید | 11 پست

سلام 

کسی میدونه الان تهران پیش یه دکتر خوب بخوام بینیمو عمل کنم هزینه ش چقد میشه حدودا؟ 

از تجربه هاتون بگید 

مثلا اگه پیش دکتری رفتید و راضی بودید و مشکل تنفسی و فس فس پیدا نکردید معرفی کنید

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

پیش سلطانی فر عمل کردم راضی ام قیمت جدید نمی‌دونم دور و بر ۳۰و‌خورده ای فکرکنم الان

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

۳۰ ۴۰ ۵۰ ۶۰

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش سلطانی فر عمل کردم راضی ام قیمت جدید نمی‌دونم دور و بر ۳۰و‌خورده ای فکرکنم الان

همونجوری که میخواستید دراورد؟ 

چقد طول کشید تا اوکی بشید 

کبودی زیاد نداشتید؟ 

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

من سال۹۹ دکتر حسین رسول پناه عمل کردم.تهران هستن.من بخاطر بینیم فوق العاده مشکل بود و هیچ جراحی قبول نمی‌کرد منو جراحی کنه.ایشون قبول کردن.اون سال ۲۵ تومن شد حدودا.ولی الان قیمتاشون خیلی رفته بالا،همگی بالای ۷۰ تومن

🦷👩🏻‍⚕️Dental student
اونایی که ۲۰ میلیون هستم بده یعنی؟

نه خب بستگی به رضایت زیباجوها داره نه قیمت

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
همونجوری که میخواستید دراورد؟  چقد طول کشید تا اوکی بشید  کبودی زیاد نداشتید؟

اصلا کبود نشدم ولی کبودی مطلق ربطی به کار دکتر نداره به سیستم بدن خودتون مربوط

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چسب عمل بینی برند 3m اصلی با نشان ceاروپا

❌بهترین و جدیدترین چسب بینی❌

ضدحساسیت صددرصد تضمینی:

❌این چسب تو ایران نیست❌

این چسب کلی مزیت داره☑️

1️⃣رنگ پوست

2️⃣ چسبندگی قوی

3️⃣ماندگاری بالا

4️⃣مقاوم در برابر آب

5️⃣قابلیت تنفس پوست و عبور هوا و ضدحساسیت

برای تهیه این چسب کافیه پیام بدی