2777
2789
عنوان

ادامه دعوای قبلی با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 39 پست
باهاش آشتی کن حالا نه همین الان بشین تمرین کن و بکوب زنگ زدن و پیام دادن رو بذار کنار لج نکن اما ت ...

آفرين به درايت و تدبيرتون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
يعنى چى به حد ديونگى؟ چكار كرده كه ميگيد به ديونگى رسيده؟

زنگ زد بم گریه کرد کلی نه گریه معمولی داد و زار 

خانوادشم میگن حالش اصلا خوب نیس 

شبا اصلا نمیخوابه میره تنهایی قدم میزنه 

میشناسمش بشدت دوسم داره و برام تلاش کرده تو رو همه وایساده ولی خب یکمم غرور داره که هیچوقت پا پیظ نمیزاره و فقط خودخوری میکنه

میشه ی صلوات برام بفرستی بگی خدایا اینو ب ارزوش برسون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بخت بگم که متاسفانه نمیدونم چیه که توی عقد اینجور مسائل واسه ی خیلیا پیش میاد،مخصوصا که شهر طرف هم دور باشه اونوقت از سر دلتنگی و کلافه شدن از شرایط موجود همش بحث میشه،و بهت این قول رو میدم رفتی سر خونه زندگیت تموم میشه البته اونم زمان میبره ولی مدتش بستگی داره چون زیر سقف رفتن باعث شناخت بیشتر و پیدا کردن تفاوت های اخلاقی و رفتاری میشه که خب خیلیا سریع زندگی رو سازگار میکنن بعضی ها هم ممکنه چند ماه یا سال طول بکشه.در مجموع خونسردی خودت رو حفظ کن و مطمئن باش هیچ اتفاق بدی نمیفته و هیچ‌ آدم عاقلی زنش رو الکی ول نمیکنه .پس یه مدت توام بیخیال باش حتی با دلتنگی شدید 

اینم بخت بگم که متاسفانه نمیدونم چیه که توی عقد اینجور مسائل واسه ی خیلیا پیش میاد،مخصوصا که شهر طرف ...

حس میکنم نرم شده 

یکسره نه ولی گاهی اوقات با یه بهونه ای بم پیام میده 

میفهمم حرفاتو  مرسی از پیام قشنگت :)❤

فدات شم قشنگم اروم بگیر بخواب شرایط اکی میشه، یه طرفه رفتن هیچوقت خوب نبوده،مردا برعکس زن ها که دوست دارن اینجور مواقع حرف بزنن و خالی بشن، تنهایی و سکوت رو ترجیح میدن،پس توام اروم بگیر و بذار خودش اروم شد بهت پیام میده ولی اینکه کلا غیبت هم بزنه نه،بمون خودش وقتی پیام داد توام جواب بده

فدات شم قشنگم اروم بگیر بخواب شرایط اکی میشه، یه طرفه رفتن هیچوقت خوب نبوده،مردا برعکس زن ها که دوست ...

دقیقا همینکارو کردم 

و حس میکنم داره جواب میده