2777
2789
عنوان

تو را خدا یه راه کار بگید

201 بازدید | 16 پست

مامانم یه پارچه پالتو خریده .. رنگش سرمه‌ایه . خیلی قشنگیه .. و خیلی هم گرون بود .ولی همین که دست می‌زنیم بهش رنگش می‌ره ... نمی‌دونم دیگه چیکار کنم ... اگه راه کاری میشناسید که رنگش ثابت بشه بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=277783213]متوجه نشدم میشه واضح تر توضیح بدید پارچه رو بنداز توی یک لگن بزرگ بعد تا جایی ک آب روی پارچه رو بپوشونه آب سرد پر کن بعد ی استکان نمک بپاش توی آب کمی تکون بده بزار چند ساعت بمونه نمک رنگ رو ثابت میکنه بعد آبکشی کن بزار پارچه ت خشک بشه و در نهایت اتو بدون بخار بزن

سلام عزیزم مرسی که به فکرم بودی ... الان حالم یکم خوبه. دیشب چی شده که تاپیکم رفته.؟

خدارو شکر که خوبی عزیز دلم

اومدن دعوا کردن تو تاپیک چون راهکار می‌دادن بعضیا ترکید تاپیک

خواستم الان بیام تاپیک بزنم کسی از حال تو خبری نگرفته که دیدم جوابمو دادی خیلی خوشحال شدم 😍

اگه دیدی آنلاینم بگو برو درستو بخون کنکوری بدبخت
خدارو شکر که خوبی عزیز دلم اومدن دعوا کردن تو تاپیک چون راهکار می‌دادن بعضیا ترکید تاپیک خواستم ال ...

آها ... مرسی عزیزم .. مرسی که نگرانم شدی ... حداقل تو دنیا یه نفر نگرانم شد 

آها ... مرسی عزیزم .. مرسی که نگرانم شدی ... حداقل تو دنیا یه نفر نگرانم شد 

عزیز دلم

تو واسم غریزی

حیفته چیزیت شه خیلی مواظب خودت باش

اشکال نداره ... ممنون ... من وقتی از زندگی ناامید بشم دست به هر کاری میزنم ... خودم از خودم دارم میت ...

تنها نیستی منم مثل توام فقط با خودت این فکر رو کن بری زیر خاک تو اون قبر تاریک و اون دنیا هم عذاب ببینی

همین دنیا بهتره تا اون دنیا واقعا چیزی نداره اونجا