2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم؟

154 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها. این هفته مراسم عقد دوستمه. میخوان جشن عقد رو توی تالار بگیرن. شام نمیدن. فقط سه ساعت بعد از ظهر قراره تو سالن جشن بگیرن.

به نظرتون چقدر هدیه بدم؟

اینم‌ بگم که من مجردم و تازه درسم تموم شده. الان عرف چجوریاست برای شرایط من و اینطور مراسمی؟  🤨 دوستمم صمیمی هستیم باهم

راستی دوستم گفت خواهرمم دعوته (که اگه تنهایی سختمه با خواهرم برم). 

اگه با خواهرم برم نرخ تغییر میکنه؟ (آخه شام و اینا نمیدن)

حداقل ۲۰۰ ، ۳۰۰ میدن

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دیگه ای ندارین باهاش هماهنگ کنی؟

نه از بچه های دبیرستان فقط من دعوتم. فقط ما دوتا دوستیم باهم 🤣🤣 منم ۱۲ ساله هیج مراسمی نرفتم! دیکه اینجا رو نرم پارم‌ میکنه 😃😃😃

دوستشع بابا صمیمی

کمه 200/300 

400 /500اینا بده دیگ 

همون تالار و پذیرایی کلی هزینه داره الان همه چی گرون شده ب

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
نه از بچه های دبیرستان فقط من دعوتم. فقط ما دوتا دوستیم باهم 🤣🤣 منم ۱۲ ساله هیج مراسمی نرفتم! دیکه ...

بازم به بودجه خودت نگاه کن، مثل من نباش که به خاطر کادو نرفتم عروسی دوستم بعدم پشیمون شدم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
نظر من دویست و سیصد واقعا کمه الان کمترین هدیه باید پونصد داد

منم‌همین فکر و میکنم

از طرفی اگه به صرف شام بود چقدر باید بزای عقد میدادم؟

بعد برای عروسی چقدر میدادم؟ 

اخه من سال هاست مراسمی  نرفتم هیچ ایده ای ندارم اصلا

ماتوعقدکادونمیدیم بخاطرهمین نمیدونم فقط عروسی کادومیدیم

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه