2777
2789

با این ترفند دروغگو هارو پیدا کن 🧸 🏗 ৎ

♧ ▪افرادی که موقع حرف زدن پاهاشون رو قفل میکنن و دوباره باز میکنن دروغگوهای حرفه ای هستن 💧🦦

♧▪ آمار نشون داده افرادی که موقع حرف زدن زیاد از دست هاشون استفاده میکنن معمولا زیاد دروغ میگن 🧞🛹

♧▪ افراد دروغگو از جمله های کوتاه استفاده میکنن و حرفشون رو کش نمیدن چون حرفاشون یادشون میره ترس از لو رفتن دارن 📄📞

چرا یاد نتورک کارها افتادم

♧▪ کسای که موقع حرف زدن دماغشون رو زیاد میخارونن به احتمال 90 درصد دارن دروغ میگن  🤥🪚

♧▪ اگه موقع حرف زدن با کسی اون شخص روشو به سمت بالا و سمت راست کرد یعنی داره دنبال یه دروغ خفن میگرده 🐜🎤

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

😂😂

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥴👌

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

با این تفاسیر گمونم همه دارند بهم دروغ میگند ک با این مشخصات  

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

میدونستم😁سریال lie to me رو دیدی ؟

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

این حرکات ممکنه از استرس و خجالتم باشه ها

اره خب ممکنه ولی خب به احتمال ۹۰درصد بخاطر دروغ گفتن هست که توی زبان بدن افرادی که دروغ میگن اومده

حاجی بیخیال

من یکم خجالتیمو بیشترشو انجام میدم

و اهل دروغم نیستم😢

از خودت درآوردی یا چی؟

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
میدونستم😁سریال lie to me رو دیدی ؟

نه ندیدم،چطوریه؟

حاجی بیخیال من یکم خجالتیمو بیشترشو انجام میدم و اهل دروغم نیستم😢 از خودت درآوردی یا چی؟

پروفایلت فقط😂😂

پسری میتونه اینقدر بهت توجه کنه که همه فک کنن دوست داره ولی از اون طرف دوست دختر و حتی زن هم داشته باشه، بعضی وقت ها بخاطر تقویت اعتماد به نفس شون دست به هرکاری میزنن 🚶‍♀️

نه ندیدم،چطوریه؟

خوبه 🙂😂

پروفایلت فقط😂😂

😂😁

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
حاجی بیخیال من یکم خجالتیمو بیشترشو انجام میدم و اهل دروغم نیستم😢 از خودت درآوردی یا چی؟

نه از خودم در نیاوردم،توی زبان بدن به این حرکات میگن که طرف به احتمال زیاد داره دروغ میگه و خب منم متاسفانه خجالتیم و مثلا دستامو هی تکون میدم و این بده و باید ترکش کنم😅