اگه کسی که باهاش در ارتباطین از قبل بهتون بگه که چند سال پیش یه نفر از فامیلاشو براش در نظر گرفتن و اون دختر هم دوستش داشته ولی این محترمانه به اون دختر و خانواده ها گفته علاقه ای به این ازدواج نداره ...
و الان بهتون بگه میخواد بره به یه مهمونی که اون دختره که هنوزم مجرده حضور داره... واکنشتون چیه؟ اصلا چرا باید بگه اون دختره اونجا هست؟ شما باشین چه واکنشی نشون میدین؟
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حس خیلی بدی داره حس حسودی داره ولی تو اون قدر باید قوی باشی که برات مهم نباشه. اگه تو براش خاص هستی براش وقت میذاری و خودتو ارزشتو بهش ثابت کردی نباید اصلا نگران باشی. اگه نگران هستی حق داری و اگه حس بدی داره به جا هست ولی تو این مورد اصلا نباید کنه بشی اون شخص اگه فامیل دخترش رو رد کرده و تو تو مدت آشنایی باهاش خودتو بهش نشون دادی و علاقش رو جذب کردی اون نمیاد تو رو ول کنه
شاید نمیدونه که نباید بگه شاید داره زیادی صداقت بخرج میده ولی بازم بستگی داره اگه باهم ازدواج کردین ...
ازدواج نکردیم باهم...البته مثلا طوری نگفت که بخواد لج در بیار باشه خیلی معمولی گفت ولی نمیدونم چرا حرصم گرفت
حس خیلی بدی داره حس حسودی داره ولی تو اون قدر باید قوی باشی که برات مهم نباشه. اگه تو براش خاص هستی ...
من اصلااا بهش نشون ندادم که برام مهمه خیلی عادی بودم ...ولی یه جوریه حالم ...من اگر جاش بودم نمیگفتم
ازدواج نکردیم باهم...البته مثلا طوری نگفت که بخواد لج در بیار باشه خیلی معمولی گفت ولی نمیدونم چرا ح ...
شاید نمیدونه که نباید بگه و میخواد بهتون بگه که صادقانه داره همه چیو بهتون میگه چمیدونم بازم شما خودت بهتر میتونی بفهمی از رفتاراش و نوع حرف زدنش و اینا
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دقیقا سوال یکی مونده به آخر خودتون: چرا؟ و جواب سوال آخرتون: همین سوال رو ازش بپرسید که چه دلیلی دا ...
من ازش نپرسیدم چرا ولی خیلی برای خودم سواله
البته کلا تو همه زمینه ها حتی کارش به من میگه ...نمیدونم واقعا نمیدونه ادم به یه دختر نباید این حرفو بزنه
شاید نمیدونه که نباید بگه و میخواد بهتون بگه که صادقانه داره همه چیو بهتون میگه چمیدونم بازم شما خود ...
نوع حرف زدنش که عادی بود...نمیدونم باز
من اصلااا بهش نشون ندادم که برام مهمه خیلی عادی بودم ...ولی یه جوریه حالم ...من اگر جاش بودم نمیگفتم ...
آره میدونم چه حس بدی داره اره اگه تو بودی نمیگفتی ولی جاش نیسی. من نمیدونم تا چه حد تو رابطه هسی ولی اگه جدی هست بلاخره باید بدونه چی اذیتت میکنه تا اون کارو نکنه و برعکس تو کاری نکنی ناراحت بشه ولی اگه رابطتون جدی جدی مثل ازدواج نیست واکنش نشون دادن ممکنه خرابش کنه
آره میدونم چه حس بدی داره اره اگه تو بودی نمیگفتی ولی جاش نیسی. من نمیدونم تا چه حد تو رابطه هسی و ...
حس میکنم اگر بهش نشون بدم برام مهمه ضایع میشم😂
من ازش نپرسیدم چرا ولی خیلی برای خودم سواله البته کلا تو همه زمینه ها حتی کارش به من میگه ...نمیدون ...
شاید واقعا میخواد بدونی همه چیزو اگه این طوره
و درباره سوال آخرتون، شاید نمی دونه ولی چیزی که هست اینه که شما اگه قصدت ازدواجه یه بار واسه همیشه باید این موضوع رو واسه خودت حل کنی و حساسیت رو بذاری کنار
شاید واقعا میخواد بدونی همه چیزو اگه این طوره و درباره سوال آخرتون، شاید نمی دونه ولی چیزی که هست ا ...
اگر بخوام راستشو بگم من فکر میکنم طرفم خب اگه دختره رو میخواست همون موقع قبول میکرد
بیشتر به این فکر میکنم اون دختره چطوری قراره برخورد کنه باهاش