2777
2789
عنوان

کسی روانشناسی خونده

1062 بازدید | 37 پست

خانمها از دیپلم تا کارشناسی اگه پیوسته بخونی و اگه شد  چند سال طول میکشه؟؟  ترم تابستانه هم هست ؟ اگه هست با ترم تابستانه وبی ترم تابستانه چندسال میشه ؟ بنظرتون ارزش داره خوندنش ؟ 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

۴ساله

ترم تابستانه برداری و خیلی فشرده انتخاب واحد کنی ۳سال تقریبا طول میکشه

اگه میتونی وقت بذاری و هزینه کنی و علاقه داری بله خوبه درغیراینصورت نه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دانشجوی روانشناسی ام

دانشگاه آزاد میرم من. شهریه ثابت و ازت میگیرن برا تابستون اما واحد زیادی نمیتونی برداری. کلا ۸ واحد میتونی فک کنم

صرف نمیکنه تابستون

ولی بخوای کل ترم بالای ۲۰ واحد برداری میتونی ۳ ساله تموم کنی

بعدم علاقه میخواد. اگر به علم روان علاقه داری حتماااا برو چون خیلی شیرینه😍

من از ۱۵ سالگی رویا شو داشتم و الان ترم ۶ ام💞

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
من میخونم ترم ۴ هستم  کارشناسی پیوسته

موفق باشی عزیزم سخته ؟ $ و از دیپلم تا کارشناسی چندسال شده ؟ 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
عزیزم من دانشجوی روانشناسی ام دانشگاه آزاد میرم من. شهریه ثابت و ازت میگیرن برا تابستون اما واحد زی ...

سلام عزیزم وای چقدر خوشحال شدم موفق باشی خواهری  از دیپلم تا الان چندسال طول کشیده و قیمت هر ترم وثبت نامی چطوره ؟ 

اگ معدل الفم بشی میتونی ۲۴ واحد برداری هر ترمم ک زودتر تموم کنی 

یعنی دقیق چند سال بنظرتون  زمان میخواد ؟چون من تازه نو پا هستم اطلاعاتی ندارم  میخواستم بخونم نشد فاصله افتاد باز میخوام شروع کنم اما تازه از دیپلم میخوام ثبت نام کنم میترسم پیر بشم اخرش سرکار نرم چون مدرک کارشناسی به بالا تمام استخدامی هست بعدم میخوام ازاد بشینم 

سلام عزیزم وای چقدر خوشحال شدم موفق باشی خواهری  از دیپلم تا الان چندسال طول کشیده و قیمت هر تر ...

سلام عزیزم ممنونم شما هم موفق باشی

هر سال دو ترم هستش

دو سال و نیمه الان

شهریه ثابت برای من ۸۰۰

با انتخاب واحد که هر درس جدا هزینه داره میوفته دو نیم سه تومن هر ترم

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
۴ساله ترم تابستانه برداری و خیلی فشرده انتخاب واحد کنی ۳سال تقریبا طول میکشه اگه میتونی وقت بذاری ...

یعنی من از دیپلم بخونم برم هی جلو چون فوق دیپلم بعد میشه لیسانس بعد فوق لیسانس بعد کارشناسی  جمعا میشه ۴ سال