اقا اول بخونین بعد قضاوت کنین این اقا یکی از اشناهاس که میشناسمش یک سال پیش که زن داشت چند باری منو دعوت کرد که من نبودم برم باهاش بیرون و گفتم نه این بنده خدام ۴کر کرد من ازش خوشم نمیاد حالا امسال سرصحبت وا شد و فهمیدم عموش مرده و دختر عموشو با اصرار فامیل نامزد کرده احتمالم هست دختره بره و کنسل شه تابستون حالا بهم گفته بیا همو ببینیم البته پسر واقعا خوبیم هست گفت لااقل اگه دخترعموش نرفت ما حداقل بتونیم همو ببینیم حالا چیکار کنم من حس بدی دارم ترو خدا راهنمایی کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸