2777
2789

اومدیم و تا آخر عمر دنبالت نیومد اون وقت چی😂😂😂

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم میخواد بهت زنگ بزنه خودت رفتی خودتم برمیگردی 🦋 

نکن بچه دوست من بدون تجازه شوهرش زد بیرون رفت خونه باباش ک شوهره بره دنبالش اونم نرفت دو هفته خونه باباش بود 

بعدم شوهره هم حسااااس ازینا ک بدون اجازشون نباید از خونه بری بیرون 

گفت نیومدم ببرمت اومدم صحبت کنیم اگ ب توافق رسیدیم با هم میریم اگ ن تو همینجا میمونی من میرم خخ 

کورد نیستم :) 
نه من اینجوری دوست ندارم،دوس دارم وقتی دارم میرم اونم تو خونه باشه هی باهم جرو بحث کنیم منکه دارم چم ...

تو منی یا من توام🤣🤣🤣🤣🤣

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
شما از کدوم پارک جنس میگیرید  جنس شما ناب تره 😂😂😂😂

من خودم تولید کنندام

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من ی بار با شوهرم دعوا کردم بعدش بچگی کردم زنگ زدم ب بابام بعدش بابام اومد خونمون شوهرمو من ترکیده بودیم از خنده رفتیم تو اتاقمون انقدر خندیدیم بعدش با بابام رفتم خونشون اولین و آخرین قهرم بود هیچ وقت قهر نکنین خیلی بده

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
اومدیم و تا آخر عمر دنبالت نیومد اون وقت چی😂😂😂

زنگ میزنم 

تو رو خداااااا

بیا دنبالم 😂😂😂😂😂

این همش ی بازی بود 

ولی جدی با همون چمدون برمیگردم خونه و میگم جای من و دخترم اینجاس 

شما برید بیرون 😂😂😂

اونوقت همون شب شوهرش رفقاش و میاره خونه و میگه اهههه چقدر خوب شد که رفت زنیکه ی غر غرووووو فقط خرج د ...

فیلم رو جدیش میکنه🤣🤣

اسی فکر کنم شوهرت جنبه ی نقش بازی کردن نداشته باشه بیخال شو کنسل شد🤣🤣

تو منی یا من توام🤣🤣🤣🤣🤣

😄

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

زنگ میزنم  تو رو خداااااا بیا دنبالم 😂😂😂😂😂 این همش ی بازی بود  ولی جدی با ه ...

😂😂😂😂😂دیوونه 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞